top of page
Top
Image by Connor Robertson

SCOTLAND &
IRELAND

Image by Fabian Wiktor
Image by jim Divine

De ce Andaluzia? Poate pentru că este regiunea cea mai fermecătoare a Spaniei, un loc cu o istorie unică, în principal legată de perioada când se afla sub influența arabă. Numele provine de la arabul Al-Andalus (regiunea a fost numit așa între 711 și 1492, ocupând aproape întregul teritoriu al peninsulei Iberice). Califatul arab a lăsat o amprentă imensă pe teritoriul acestei părți a peninsulei și, în opinia noastră, acest lucru a conferit Andaluziei un farmec ușor oriental și un iz de poveste arabă. Acum, Andaluzia nu este doar o regiunea geografică, ci și privirea pasională a toreadorului, emoția dansatorului de flamenco, grația femeilor și cel mai magic - sunetul chitarei flamenco pe străduțele din cartierul Santa Cruz din Sevilla. Călătoriile prin lume ne-au demonstrat că cel mai frumos rezultă din amestec de culturi, iar Andaluzia este cea mai potrivită dovadă a acestui lucru. Este despre oameni și arhitectură frumoasă, muzică și dans.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
wego logo orizontal.png
bottom of page