top of page
Top
Image by McKayla Crump

peru

perioada

aprilie 2024

preț

3100€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Joe Green
Image by Sébastien Goldberg

Peru mereu a ocupat unul dintre 5 locuri în topul WE GO, din diferite aspecte - gastronomic, cultural, cel al frumuseții naturii. Dar este un anumit aspect, unul greu de explicat, în care Peru e pe primul loc. E un aspect firav, unul la nivel de senzații, trăiri. Ca un magnet puternic atașat de inimă tot se trage înapoi spre acele locuri. Posibil e din motiv că altitudinile acelor tărâmuri des te pun la încercare, te fac să părăsești zona ta de confort, pe alocuri să lupți cu tine, pentru că altfel nu ai cum. În mare parte călătoria va decurge la altitudini de peste 3000m și vom ajunge aproape sub 5000m, ceea ce pentru mulți va fi pentru prima dată în viață. 
Machu Picchu, Ollantaytambo, Saksaywaman, aceste locuri, dincolo de răspunsurile care oamenii de știință le au despre aceste locuri, păstrează mult mai mult mister. Ceea ce nu se cunoaște despre aceste locuri îi o carte cu mult mai groasă decât cartea cu informația cunoscută. Și deși omenirea consideră că a găsit răspuns la întrebările principale - adevărul e că nu, nici pe aproape. 
Te invităm într-o călătorie în care vei vedea de toate - Ocean, deșert, cel mai mare lanț muntos de pe Planetă, junglă, vulcani, ghețari, lacuri de o frumusețe extraterestră! Peru este una dintre cărțile de vizită a proiectului WE GO, și doar ajungând acolo, vei înțelege de ce!

click pe imagine pentru detalii
bottom of page