top of page
Top
Image by Denis Poltoradnev

power break in

prague

perioada

07.03-10.03.2024

preț

900€

disponibilitate

locuri disponibile

contact

+373 605 63636

Image by Charlie Gallant
Odessa-Opera-Orchestra_credit_Frank-Embacher-scaled.jpeg

Muzica este condimentul vieții. Ea adaugă intensitate momentelor, ea ne poate ridica sus sus, ea ne poate teleporta departe în trecut spre momente frumoase. Hans Zimmer, unul dintre cei mai geniali compozitori ai prezentului, a pătruns cât se pote de profund acest fenomen al naturii, al vieții, reușindu-i să compună muzică care va exista atât timp cât va exista Omul pe Pământ. La concertul lui am reușit să mergem în 2017 și a fost o experiență plină de fiori. Și dacă să mai adăugăm că acest concert va avea loc în unul dintre cele mai frumoase orașe Europene și în una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului - 8 martie, această călătorie devine una cu totul specială. Va fi despre cultură, gastronomie și amintiri pentru o viață!

 • Informație generală despre călătorie
  Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul include:
  Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader
 • Prețul nu include:
  - Mâncarea - Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
bottom of page