top of page

Această istorie nu are un început clar, un moment de start, un Big Bang al său. Proiectul a fost rezultatul unei dragoste, a unei dragoste pentru călătorii dincolo de tipare. Dacă să încercăm să descriem totuși un început, acesta ar fi el: se întâmpla în 2011, când un grup de prieteni fotografi au pornit într-o călătorie în India, călătorie a cărei rezultat a fost filmul WE GO India. La un an distanță, același grup de prieteni, împreună cu alți prieteni pornesc într-o nouă aventură, de această dată în Sri Lanka. Alexandru Podolski a fost și el parte a acelui grup. Pentru el, cel care pentru prima dată în viață a plecat la distanță mai mare de câteva sute de kilometri de casă, experiența i-a schimbat planurile de viitor la 180 grade. Revenit acasă, a stat în frământări luni de zile ca să dea peste acea idee care-i va permite în continuare să trăiască astfel de experiențe. În primăvara lui 2013 în sfârșit gândurile și ideile au generat formula călătoriilor de grup, necunoscute până atunci pentru moldoveni. Călătoriile de grup au devenit o revoluție în felul în care o călătorie poate fi trăită.

La aproape 10 ani de experiență, răspunsul la întrebarea "ce este WE GO?" s-a schimbat. Acum putem spune că WE GO este un organism a cărui bătăi ale inimii sunt călătoriile și  un organism care crește, se transformă și se conturează cu fiecare nouă experiență. 

Vedeți aici video-ul despre acea călătorie din 2012 care a pornit lanțul evenimentelor la capătul căror ia naștere proiectul.

 

misiunea WE GO

WE GO se focusează pe susținerea unui nou concept de călătorii, ce îți va demonstra că în afara zonei de confort și a pachetelor turistice, te așteaptă o lume a aventurilor, a experiențelor și a amintirilor. Ne dorim foarte mult ca în călătoria #wego să se întâmple un schimb de viziuni, valori și dorințe în interiorul tău.

"Nouă ani de călătorii au lăsat conștientizări profunde despre viață. Una dintre cele mai importante este faptul că omul, valorile și comportamentul lui, gândurile și scopurile sunt influențate de experiența sa anterioară. Prezența călătoriilor în experiența omului îl transformă mult spre valori mai înalte și un interior mai frumos. Anume călătoriile, nu sejururile la hotel. De aceea noi optăm ca în ale noastre călătorii să vă oferim cât mai multă experiență, cât mai multe ieșiri din zona voastră de confort, căci acolo e teritoriul unde vă cunoașteți pe sine și totodată vă contemplați spre ceva superior."

#wegoexperiences

cum sunt create expedițiile WE GO?

binoculars.png

1. creăm traseu unic pentru fiecare expediție

Planificarea traseului călătoriei are ca bază următoarea idee - știm că cel mai probabil veți vizita această locație o singură dată. Respectiv, creăm traseul astfel ca să trăiți destinația din punct de vedere cultural, gastronomic și în modul cel mai neobișnuit.

star-1991908_1280.webp

2. alegem atent fiecare hotel

Având experiență de aproape 100 călătorii am învățat un lucru important între timp - locul și priveliștea în care te trezești în fiecare dimineață influențează mult experiența. Da, nu în fiecare locație avem posibilitatea, dar mereu căutăm cele mai perfecte opțiuni în limita bugetului. Citim și analizăm review-urile fiecărui hotel.

human-rights.png

3. găsim echilibrul între aventură și confort

Alt lucru important care l-am învățat - deși încercăm să aducem cât mai mult spirit de aventură, libertate și ieșiri din zona de confort în expedițiile noastre, în același timp păstrăm confortul cu care suntem acomodați.

creativity.png

4. gândim programul în detalii

Detaliile sunt cele care fac diferența. Călătoria nu se rezumă la programul afișat pe pagina fiecărei călătorii, veți trăi multe momente care taie respirația sau înlăcrimează ochii de fericire. De fericire că trăiești.

experiența WE GO în cifre

9

ani experiență

WE GO este primul proiect de călătorii de grup din Moldova

95

călătorii organizate

avem experiență enormă în organizarea călătoriilor

60

țări în listă

am vizitat toate continentele cu excepția Antarctidei

756

călători WE GO

cel puțin 40% dintre ei au mers de minim 2 ori, unii au mers de peste 10 ori.

Echipa WE GO

oamenii din spatele WE GO

1637563162671019.jpeg
Alexandru

changing visions

Alexandru este fondatorul și creatorul ideii, a fost primul care a organizat așa gen de călătorii în Republica Moldova.
------------
Călătoria este yoga sufletului, un mod de curățare spirituală. Momentele frumoase ale vieții sunt în afara locului unde viața omului s-a transformat în rutină. Călătoriți!

Click pe textul de mai sus pentru a deschide pagina cu recenzii

bottom of page