top of page

ISTORIA WE GO

 

Denumirea proiectului - WE GO, își are începutul în 2011, când după o fotografie a unui grup de fotografi din Moldova spre India apare ca rezultat filmul WE GO India. Un an mai târziu, într-o componență diferită, dar formată din același grup de fotografi, are loc călătoria în Sri Lanka în urmă cărei la fel apare un film de scurt metraj - WE GO Sri Lanka. Iar 2013 este anul în care apare ideea proiectului. Experiența trăită de unul dintre membrii celei de a doua călătorii îl inspiră să facă astfel de călătorii de grup pentru concetățenii săi, pentru care până la acel moment opțiunile de călătorii erau limitate la agenții de turism și destinații, în mare parte, all-inclusive. Astfel apare proiectul de călătorii WE GO.

Alexandru, în cele din urmă, devine primul organizator de călătorii de grup și fondatorul proiectului WE GO.

MISIUNEA WE GO

Ne întrebăm adesea care este adevărata misiune a proiectului nostru, WE GO. Cu fiecare expediție și cu trecerea anilor, misiunea noastră a suferit transformări și ea. În primul an al proiectului, ne-am focusat să promovăm un concept nou de călătorii, cel în grup, inexistent anterior în Moldova. Apoi, călătoriile noastre erau despre aventuri și experiențe, fără a pune accent pe partea estetică a spațiului de trai, a locurilor unde luăm masa. Importanța acestui aspect se forma lent, călătorie după călătorie. Experiența ne-a demonstrat faptul că un hotel frumos, o vilă cu priveliște incredibilă, un restaurant select, unde se simte sufletul în fiecare detaliu, încarcă Omul într-o formă deosebită. Aceste momente fac ca spiritul colectiv al grupului să joace pe vibrații mai înalte. Iar de acolo, de la înălțime, Omul culege pentru interiorul său semințe roditoare.

Cu toate acestea, la 10 ani de experiență, WE GO s-a maturizat. Având în spate aproape 100 de călătorii de grup, putem spune cu fermitate că am descoperit propriul nostru stil. Am găsit formula care ne face unici. Chiar dacă pare incredibil, ne-am dat seama că acum călătoriile în sine nu mai sunt în prim-planul proiectului nostru. Acum ne străduim să creăm în călătorii acel spațiu prin intermediul cărui oamenii să poată da naștere la idei, să adune valori, să capete viziuni și scopuri noi - mai nobile, mai frumoase, mai spirituale. 

Un alt aspect, la fel de important, al proiectului WE GO, îl reprezintă oamenii care alcătuiesc comunitatea noastră. Suntem mândri de faptul că acești Oameni sunt realizați, cu personalități formate și desigur interlocutori înțelepți. Le mulțumim din inimă că aleg să se alăture călătoriilor WE GO. Astfel, misiunea noastră în prezent mai este și cea de a crea un teritoriu prin intermediul căruia oamenii să se inspire reciproc, să-și descopere potențialul și să-și dezvolte înțelepciunea interioară. Călătoria devine un spațiu al eliberării de măști sociale, în care fiecare individ se poate conecta cu sine însuși și cu ceilalți într-un mod profund și autentic. Și nu în ultimul rând, în călătoriile noastre, căutăm să stimulăm creșterea spirituală, să oferim experiențe transformative și să creăm legături durabile între oameni, păstrând astfel vie flacăra comunității WE GO chiar și după ce călătoria se încheie.

cum sunt create expedițiile WE GO?

binoculars.png

1. creăm traseu unic pentru fiecare expediție

Planificarea traseului călătoriei are ca bază următoarea idee - știm că cel mai probabil veți vizita această locație o singură dată. Respectiv, creăm traseul astfel ca să trăiți destinația din punct de vedere cultural, gastronomic și în modul cel mai neobișnuit.

star-1991908_1280.webp

2. alegem atent fiecare hotel

Având experiență de aproape 100 călătorii am învățat un lucru important între timp - locul și priveliștea în care te trezești în fiecare dimineață influențează mult experiența. Da, nu în fiecare locație avem posibilitatea, dar mereu căutăm cele mai perfecte opțiuni în limita bugetului. Citim și analizăm review-urile fiecărui hotel.

human-rights.png

3. găsim echilibrul între aventură și confort

Alt lucru important care l-am învățat - deși încercăm să aducem cât mai mult spirit de aventură, libertate și ieșiri din zona de confort în expedițiile noastre, în același timp păstrăm confortul cu care suntem acomodați.

creativity.png

4. gândim programul în detalii

Detaliile sunt cele care fac diferența. Călătoria nu se rezumă la programul afișat pe pagina fiecărei călătorii, veți trăi multe momente care taie respirația sau înlăcrimează ochii de fericire. De fericire că trăiești.

experiența WE GO în cifre

11

ani experiență

WE GO este primul proiect de călătorii de grup din Moldova

110

călătorii organizate

avem experiență enormă în organizarea călătoriilor

64

țări în listă

am vizitat toate continentele cu excepția Antarctidei

886

călători WE GO

cel puțin 40% dintre ei au mers de minim 2 ori, unii au mers de peste 10 ori.

Echipa WE GO

oamenii din spatele WE GO

1637563162671019.jpeg
Alexandru

changing visions

Alexandru este fondatorul și creatorul ideii, a fost primul care a organizat așa gen de călătorii în Republica Moldova.
------------
Călătoria este yoga sufletului, un mod de curățare spirituală. Momentele frumoase ale vieții sunt în afara locului unde viața omului s-a transformat în rutină. Călătoriți!

Click pe textul de mai sus pentru a deschide pagina cu recenzii

wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page