top of page
Top
Image by Anton Matis

albania și muntenegru

perioada

22.07-08.08.2023

preț

1650€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Olga Pro
Image by Sara Darcaj

A fost greu, la direct vorbind, să includem tot ce ne dorim să vedem în aceste două țări într-un grafic de două săptămâni. Dacă am include tot, cred că nu ne-am încadra nici într-o lună. Am decis să direcționăm această călătorie către două extreme ale felului de a trăi o aventură, două extreme ale naturii - marea și munții, și undeva printre ele arhitectura creată de mâna omului.

Călătoria, ca să-i adăugăm un spirit al spontanului și necunoscutului, o vom face cu mașina din Chișinău. Frumusețea drumului până în Balcani o vom vedea de data asta nu din avion, ci terestru, vom fi mereu în inima frumosului, mereu gata pentru a opri și savura priveliștea de peste geam. Iar să savurăm noi vom avea ocazia priveliștea a patru țări în afară de Albania și Muntenegru - în România, Bulgaria, Grecia și Serbia. În Bulgaria dorim să vă arătăm Sofia, iar în Grecia - Meteora. Iar în drumul spre casă vom tranzita Serbia și vom dormi în unul din orașele României.
Iar ce vom vedea în Albania și Muntenegru, vedeți mai jos!

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page