top of page
Top
Image by felfin_photo05 evin

bali

perioada

august 2023

preț

2800€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Silas Baisch
Image by Aron Visuals

De departe "cea mai" insulă de pe acest glob. Adăugați după "cea mai" oricare cuvânt îl asociați cu Bali și fiecare se va potrivi, fie asta verde, spirituală, gastronomică. 
Cu siguranță îți dorești de mult timp să vizitezi acest loc, dar știi anume de ce? Sau factorul decisiv e agitația creată în jurul acestui nume? În această expediție vrem să îți oferim suficient timp pe această insulă ca să înțelegi ce anume te-a atras încoace. Nu te vom grăbi, te vom lăsa să încerci de toate - de la yoga la surfing. Iar atunci când vei reveni acasă să nu ai nimic din ce ai zice "am vrut dar nu am reușit". Bali e locul cu altă dimensiune a timpului și foarte probabil o să dorești să vii încă o dată aici. Și cel mai probabil cu bilet de avion într-o singură direcție.

Însă Indonezia nu-i doar despre Bali - Indonezia e o țară cu 17 mii de insule! De aceea obligatoriu dorim să vezi cât mai multe pe parcursul călătoriei! Și pentru că formatul călătoriilor noastre sunt expedițiile, citește programul de mai jos ca să vezi ce destinații de-a dreptul miraculoase planificăm!

 • Informație generală despre călătorie
  Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul include:
  Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader
 • Prețul nu include:
  - Mâncarea - Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
click pe imagine pentru detalii
bottom of page