top of page
Top
Image by felfin05 evin
2000x2000w.png

cele mai ademenitoare 4 litere pe planetă

bali

datele călătoriei

prețul călătoriei

numărul de locuri

contact

10.08-25.08.2022

2800€

2 disponibile / 8

+373 605 63636

cascading waterfalls_edited.jpg
Image by visualsofdana

De departe "cea mai" insulă de pe acest glob. Adăugați după "cea mai" oricare cuvânt îl asociați cu Bali și fiecare se va potrivi, fie asta verde, spirituală, gastronomică. 
Cu siguranță îți dorești de mult timp să vizitezi acest loc, dar știi anume de ce? Sau factorul decisiv e agitația creată în jurul acestui nume? În această expediție vrem să îți oferim suficient timp pe această insulă ca să înțelegi ce anume te-a atras încoace. Nu te vom grăbi, 
te vom lăsa să încerci de toate - de la yoga la surfing. Iar atunci când vei reveni acasă să nu ai nimic din ce ai zice "am vrut dar nu am reușit". Bali e locul cu altă dimensiune a timpului și foarte probabil o să dorești să vii încă o dată aici. Și cel mai probabil cu bilet de avion într-o singură direcție.

Însă Indonezia nu-i doar despre Bali - Indonezia e o țară cu 17 mii de insule! De aceea obligatoriu dorim să vezi cât mai multe pe parcursul călătoriei! Și pentru că formatul călătoriilor noastre sunt expedițiile, citește programul de mai jos ca să vezi ce destinații de-a dreptul miraculoase planificăm!

Image by lip hui

optional: borneo

Ai visat să te aventurezi într-o expediție din care ai văzut doar la televizor? În care urci pe barcă și următoarele zile navighezi pe apele junglei în căutarea unor specii endemice și pe cale de dispariție? Despre asta va fi turul nostru pe insula Borneo. Timp de 2 zile și 3 nopți ne vom afla pe barcă prevăzută pentru trai pe ea și vom naviga apele junglei în căutarea acestor animale inteligente.

Cuvântul orangutan provine din malaeză și înseamnă Omul Pădurii (orang - om, hutan - pădure). Sunt cunoscute doar 3 specii de orangutani și sunt doar 2 locuri pe planetă unde pot fi văzuți în liberate - în pădurile tropicale ale insulelor Borneo și Sumatra. 

*pentru cei care vor să se alăture expediției, pornirea va fi cu 3 zile mai devreme, pe 7  august

Image by David Clode

komodo

Una dintre 7 Minuni ale Naturii - insula Komodo din Indonezia. A fost inclusă în listă datorită acestor șopârle gigantice, de fapt cele mai mari în Lume de fapt. Ajung să măsoare până la 3 metri lungime și sunt numite dragonii din Komodo! Autoritățile indoneziene planifică să închidă definitiv accesul pe insule pentru a le proteja de aceea nu se știe când timp încă va fi posibil să vezi aceste creaturi unicale!

Image by MEDZ

padar, rinca & komodo

Parcul Național Komodo este format din 3 insule principale - Padar, Rinca și Komodo. Dragonii nu sunt unicul motiv pentru care vom merge acolo. Insulele au zone perfecte pentru snorkeling, plaje cu nisip alb și fin, una chiar și cu nisip roz. Aici vei vedea anume acele plaje pentru care iubești marea!

Image by Geio Tischler

ubud

Ubud, centrul spiritual al insulei Bali. Jungla abundentă din jurul orașului îi oferă prospețime, liniște.. Aici vom fi pentru 5 zile, perioadă în care vom frecventa cursuri de yoga și meditație în cel mai popular centru de yoga din regiune. Pe lângă practicile fizice si spirituale, avem de vizitat o mulțime de locuri. Neapărat vom oferi zile libere în care să vă ocupați timpul cu shopping, cafenele sau odihnă, însă nu vom pleca de aici până nu vom vizita câteva cascade, terase cu orez, temple și pădurea maimuțelor. 

Image by Jamie Haughton

monkey forest

Pădurea maimuțelor din Ubud este casă pentru aproximativ 700 de maimuțe și un loc sacru pentru localnici. Aici la fel cresc peste 100 de specii de copaci, multe dintre ele fiind considerate sfinte. Este ceva obișnuit să vezi localnicii rugându-se aici și oferind ceva spiritelor copacilor. Puteți liber petrece câteva ore aici, plimbându-vă și admirând concomitent natura și animalele de aici.

Image by Nattu Adnan

nusa penida

Nusa Penida este una dintre cele mai de preț bijuterii din Bali! Insula Penida face parte din Insulele Nusa, este cea mai mare dintre cele trei, dar până acum cea mai puțin dezvoltată. Și tocmai pentru că turismul pe insulă încă nu a explodat, acest loc are un farmec aparte ce te va cuceri de la prima vedere. Aici vom găsi plaje cu nisip alb, cu apă albastră, cu stânci de coastă de 200 de metri înălțime și o natură grandioasă.

Templul Ulun Danu Bratan, scrânciob care te va ridica deasupra junglei, alte cascade incredibil de frumoase și drumul către ele, renumitele porți Balineze, hotelul părăsit a cărui uși nu au mai fost deschise niciodată, numit acum Ghost Palace.. Baliul e uimitor!

893ce3cfd000ab5ce0864c4ea725a445.jpeg
handara-gate-indonesia_l.jpeg
6c36116ca36e1facb87fe3210091b47d.jpeg
f5ae6f079051741f1ad47564c9b424fb.jpeg
Arrow+for+Page+1_1.gif
wego_white_cube.png
bottom of page