logo.png

The Expedition of a thousand brothers and sisters

aventura din

Bali

Viziunea acestui proiect constă în a oferi un contrast de experiență de viață. Pe parcursul călătoriei noastre în Bali, vom crea spațiul în care ne vom aventura în lumea noastră interioară și diverse spații de conștiință cu ajutorul exercițiilor de meditație din diferite tradiții, în care ne vom elibera fizic, mental și emoțional. A doua parte a proiectului, este să oferim această oportunitate a anumitor tranformări din noi, în cele mai de vis, dar pe cât se poate de reale, locații de pe Planeta noastră. Prima destinație în care am decis să ne aventurăm este faimoasa insula Bali.

Rezumatul Aventurii

Viziunea proiectului

Cursul de meditație

Primele 2 zile ne vom relaxa.. Vom reveni din oboseala drumului lung, vom cunoaște insula, oamenii, tradițiile locale, mâncarea.. După care, următoarele 3 zile, pe perioada cursului, ne vom aventura pe cât de adânc posibil în realitatea fascinantă a lumii noastre interioare. Iar în următoarele 4-5 zile, cu ochi noi și o poftă de viață regenerată, ne vom aventura în lumea exterioară și o vom redescoperi din nou, prin fascinantele peisaje care ne le vor oferi faimoasele insule Bali și Nusa Penida.

 Saltul în fantastica lume interioară 

Faceți cunoștință cu Mentorul

Bodhi Sarango, are o experiență vastă de peste 20 de ani, cu cele mai avansate modalități de transformare umană din diferie tradiții spirituale. A călătorit timp de 15 de ani în India și Asia, absorbind profund din experiențele și spiritul mistic al Orientului, în special la Centrul Osho din Pune, India. Gustând din experiențele iluminate care i-au transformat fenomenal viața, a hotarât să se împartă cu aceste experiențe cu alții și astfel au urmat nenumărate cursuri de pregătire. Unele exemple fiind:
✦ Zeci de cursuri de pregatire din centrul Osho din Pune, India, cu renumiți Mentori din lumea Osho, cât și discipoli direcți ai lui Osho, alături de care a trăit mulți ani la rând.

o să avem oportunitatea să pătrundem în diferite dimensiuni de conștiință, să retrăim anumite experiențe de viață, unde constiința noastră a rămas blocată în trecut, și anume această (re)trăire (sau trăire până la capăt) a experienței de viață din trecut care a creat această frică/inhibiție/ură etc., ne aduce eventual în punctul unei liniști sufletești , în raport cu experiența din trecut. Elementar, este vorba de anumite experiențe din trecutul nostru, care au sădit semințele anumitor frici, rușini, inhibiții, dureri sufletești din noi, care noi le conștientizăm sau nu, și datorită cărora potențialul nostru a rămas blocat. Anume din cauza că potențialul din noi este blocat să se manifeste, în viața noastră au loc anumite stări de rutină care ne apasă zilnic, neînțelegerile din relația cu părinții, partenerul/partenera, cei din mediul profesional, cu societatea pe larg, cât și în primul rând - relația cu noi înșine. Depresiile, fricile, plictiseala, starea de iritație, lipsa clarității a ce se întâmplă în viața mea și direcția în care trebuie să mă aventurez în viață, ca să fiu împlinit și potențialul din mine să înflorească, sunt doar câteva exemple din expresiile experiențelor de viață prin care trecem, care sunt produsul potențialului blocat din noi, care nu are capacitatea să se manifeste.

Faceți cunoștință

cu Vila în care vom locui

Unii din ei fiind: Devageet și Bardo - Past Lifes (Vieți Anterioare) Shivani - Awareness Intensive - Satori Training Svaghito - Constelații Familiare și Real Man Veet Mano - Emotional Freedom (Eliberare emoțională) Homa și Mukto - Tantra Consciousness (Conștiintă Tantrică) și Tantra Energy (Energia Tantrei);
✦ Osho Afroz, Grecia - Primal;
✦ Humaniversity, Olanda - AUM - Encounter Intensive;
✦ La Londra a studiat modul occidental de terapie, coaching și Potențial Uman, absolvind cursuri și participând la traininguri de NLP, Hypnotherapy și Zen Coaching cu Paul McKenna, Michael Neal si Tony Robbins.

După acest bagaj enorm de experiențe și cunoștințe, Bodhi a descoperit propria sa viziune și în baza căreia a creat propriile cursuri, în care oamenii pot avea propriile sale experiențe, în descoperirea fascinantei aventuri a lumii noastre interioare. El va fi Mentorul pe perioada cursului, care ne va ghida în saltul nostru, către noi înșine.

Locația în care ne vom petrece nopțile, cât și cursul propriu zis, va depinde de cât de repede se va forma grupul. În potențial, dacă reușim să o rezervăm ca să fie valabilă pe parcursul perioadei noastre, aceasta este alegerea noastra.

*Pentru a oferi un confort maxim, la un preț accesibil, vor fi cazate 2 persoane per cameră.

Descoperim paradisul Indonezian

Bali este o insulă care are mult prea multe de oferit ca să o descoperi în câteva zile. Noi totuși vom depune maxim efort ca să o descoperim pe cât de mult posibil și să absorbim maxim din ce ne poate oferi ea cât și faimoasa insulă Nusa Penida, la o distanta de doar 30 min cu vaporul de Bali.

Autorii proiectului

Bali este o insulă care are mult prea multe de oferit ca să o descoperi în câteva zile. Noi totuși vom depune maxim efort ca să o descoperim pe cât de mult posibil și să absorbim maxim din ce ne poate oferi ea cât și faimoasa insulă Nusa Penida, la o distanta de doar 30 min cu vaporul de Bali.

Dan Vîrtosu

Alexandru Podolski

- Zborul Chișinău - Bali - Chișinău (2 escale);
- Cazare în camere duble pe parcursul călătoriei;

- Cazare în hotele și vile de ★★★★ pentru perioada călătoriei pe insula Bali;
- Cursul de meditație;
- Trei mese vegetariene pe zi pe perioada cursului de meditație;

- Excursia pe insula Nusa Penida;

- Transport privat cu șofer care ne va duce spre locațiile din program;
- Bagaj de mână de 8kg și de cală de 23kg;
- Însoțirea grupului de către team-leaderul WE GO;

 

€2490
Prețul include

Cheltuieli
suplimentare

- Restul meselor care nu sunt incluse în program;
- Excursiile opționale;
- Închirierea opțională a scooter-ului;
- Plata pentru camera single (opțional);
- Tips pentru ghizii locali.

Informație
utilă

- Numărul de nopți în călătorie: 13
- Numărul maxim de persoane în grup: 18
- Tip transport intern: minivan, ferryboat;
- Vaccinurile nu sunt obligatorii;
- Viza pentru cetățenii români și moldoveni nu este obligatorie.

Alexandru, creatorul proiectului WE GO

  • Facebook
  • Instagram

#wegoxpeditions | Chisinău, Moldova © 2013-2020.