top of page
Top
Image by Tomas Tuma

belgium

perioada

07.12-11.12.2023

preț

750€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Annie Spratt
Image by Alex Vasey

Descoperă farmecul Crăciunului în Belgia, explorând trei orașe magice: Bruxelles, Antwerpen și Bruges!

Belgia este cunoscută pentru farmecul său de poveste în timpul sezonului de Crăciun.
Târgurile belgiene sunt adevărate comori ale sezonului. Standurile pline de obiecte de artizanat, decorațiuni și cadouri unice te vor captiva. Te poți bucura de ciocolată belgiană, wafele crocante și alte bunătăți tradiționale.

Fii pregătit pentru o călătorie de neuitat, unde vei explora trei orașe fermecătoare și vei simți magia sărbătorilor într-o atmosferă de basm.

 • Informație generală despre călătorie
  Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul include:
  Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader
 • Prețul nu include:
  - Mâncarea - Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
bottom of page