logo.png

Still undiscovered pearls in

SOUTH AMERICA

 

Următorea afirmație este indiscutabilă - notorietatea proastă este de zeci de ori mai durabilă în timp decât cea bună. Columbia în conștiința de masă provoacă acum în primul rând asociații cu „droguri și criminalitate” și doar după (și tot nu fiecare) își vor aminti că pare să existe o grămadă de atracții naturale neatinse, orașe indiene antice încă slab studiate, precum și litoral exotic ca de pe coperta revistelor. Însă cei care deja au găsit curajul și au spart tiparul colectiv și au vizitat Columbia, își amintesc ceva complet diferit despre această țară. Despre Cartagena cu fațadele sale coloniale și curțile drăguțe, despre contrastul din Bogota, despre apele calde și azurii din Santa Marta. Și, desigur, despre munții Anzi cu posibilitățile lor nelimitate de ecoturism.
Ecuador însă este lider în numărul de parcuri naționale și atracții naturale în America de Sud. De la divertisment local - urcarea vulcanilor și călătorii în junglă, relaxare pe plajele magnifice ale Oceanului Pacific și excursii spre insulele Galapagos, care sunt primul și cel mai mare parc din Ecuador. Locuitorii principali ai acestui loc unic sunt țestoasele uriașe, ganiile, cormoranele, albatroșii și iguanele marine.

Screen Shot 2019-08-23 at 20.58.26.png

COLOMBIA, ECUADOR & GALAPAGOS

15.03 - 05.04.2020

DESCOPERA TRASEUL

Cartagena - Santa Marta - Tayrona National Park - Cocora Valley - Pereira - Bogota - Quito - Latacunga - Banos de Aqua Santa - Guayaqil - Galapagos

CUNOASTE LOCATIILE

bOGOTA


Capitala și cel mai mare oraș al Columbiei, având populația peste 8 milioane de locuitori! În comparație cu celelalte capitale sud-americane, Bogota mereu a fost teritoriu de răscoale și război, respectiv nu a păstrat construcțiile coloniale. Ca prin miracol au supraviețuit un teatru neoclasic și o catedrală din secolul XVII. În Bogota însă există muzee unice pentru toată America Latină, unde puteți vedea, de exemplu, aur din epoca precolombiană sau tablouri de artiști și impresioniști cubanezi. 

Screen Shot 2019-08-23 at 21.34.12.png
d40928_e9c44874dad84279a4c5f55c9d6b0a6b_
8 LOCURI
22 ZILE
€ 2650
Image by Jorge Gardner
Image by Michael Schmid
Cartagena at sunset.jpg

CARTAGENA

Într-un fel misterios știe să frapeze pe fiecare. Pentru unii, aceasta va apărea ca un labirint de străzi pietruite, pe ambele părți ale cărora conacurile coloniale de parcă sunt rupte din cărți poștale din secolul al XVIII-lea, pe alții îi va încânta cu un amestec de atracții antice și clădiri moderne, și asta nu constituie nici măcar o zecime din toate bogățiile sale. Cartierele sărace africane și buticurile care vând smaralde de primă clasă, piețele pline de viață și liniștea parcurilor, ritmurile cluburilor din Playa Blanca și frumusețea grațioasă a insulelor Rosario - toate împreună formează Cartagena!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

BOABELE DE CAFEA

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Image by Jorge Gardner
Image by Ricardo Gomez Angel
Image by Roberto Nickson

TAYRONA NATIONAL PARK

Fiind protejat de peste 50 de ani, astăzi teritoriul parcului constituie aproximativ 12 mii de hectare de junglă, plaje magnifice cu nisip cu golfuri și, bineînțeles, recifuri de corali. Aproape tot ce se află în Parcul Național Tayrona a fost păstrat într-o stare neatinsă de activitatea umană. Dacă vorbim despre fauna parcului, aici trăiesc peste 100 de specii de animale și aproximativ 300 de specii de păsări.

COCORA VALLEY / PEREIRA

Știați că al doilea cel mai mare exportator din lume de cafea este Columbia? V-ați putea imagina că într-o astfel de țară nu există cultura acestei băuturi? Însă, noi am găsit acele câteva locuri unde aroma și gustul cafelei vă vor seduce! 
Columbia, cât de miraculos acest fapt nu ar fi, ascunde în Anzii săi cei mai înalți palmieri din lume, unii ajungând la 60-80m înălțime!

CELE MAI DE PREȚ A COLUMBIEI

Image by Urip Dunker

QUITO

Capitala Ecuadorului este a doua cea mai înalt situată capitală din lume, la 2850m deasupra nivelului mării. Orașul e frumos, înconjurat de vulcani, plimbarea prin el aduce multă plăcere. Nordul orașului Quito este ocupat de cartiere rezidențiale moderne, centrul de afaceri este de clasă mondială iar centrul istoric necesită o atenție specială, deoarece ne va lua mult timp să descoperim monumentele și clădirile antice păstrate.

Banos de aqua santa

Situat la câteva ore distanță de Quito, este o adevărată comoară naturală acest orășel! Fiind înconjurat de cascade, canyon, munți, vulcani activi, aflarea noastră aici va fi una din cele mai memorabile părți a călătoriei în America de Sud. Însă dintre toate activitățile, am vrea să remarcăm hikingul de la Laguna Quilotoa și vestitul în întreaga lume scrânciobul de la sfârșitul lumii - The Swing at the End Of the World!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Image by César Viteri

INSULELE GALAPAGOS


Adevărata bogăție a acestor insule este fauna sa unicală! Insulele sunt casa pentru albatroși și specii rare de țestoase, iguane, foci. Pe teritoriul pacrului sunt câteva stații științifice de cercetare, cea mai renumită din ele purtând numele lui Charles Darwin. În timpul vizitei acestei stații vom afla despre cei mai uimitori reprezentanți ai faunei de pe Insulele Galapagos, mulți dintre care nu mai pot fi văzuți nicăieri în lume.

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

CIREAȘA CĂLĂTORIEI NOASTRE!

SI DESIGUR...

6a50fcf40062f205e85188076d99d35c.jpg

€2650
Pretul include

- Zbor Chișinău - Bogota/Quito - Chișinău;
- Zborul Columbia - Ecuador, Ecuador - Galapagos - Ecuador;
- Alte 3 zboruri interne pe parcursul călătoriei;
- Cazare pentru toată perioada în hotele;
- Micul dejun pentru unele hotele;
- Bagaj de mână 7kg și de cală 23kg;
- Toate trasnferurile terestre cu autobuzul între locații;
- Toate excursiile și intrările în toate parcurile naționale din program;
- Însoțirea grupului de către Team Leader.

- Mâncarea;
- Excursiile opționale;
- Taxa de 100$ de intrare pe insulele Galapagos;
- Tips pentru ghizi.

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: odihnă la plajă, descoperirea orașelor și a culturii, hiking în munți;
- Numărul de nopți în călătorie: 21
- Numărul maxim de persoane în grup: 8
- Tip transport intern: avion, autobus;
- Tip cazare: hotele 3-4*
- Vaccinurile nu sunt obligatorii
- Viza: cetățenii români și moldoveni nu au nevoie de viză pentru Ecuador și Columbia.

calatorii 64px.png

cĂLĂTORII

galerie 64px.png

GALERIE

about us 64px.png

DESPRE NOI

contact .png

VIDEO

CONTACTE