top of page
Top
Image by Irene De León
Image by Manuel Asturias, SJ

guatemala

Image by Fernanda Fierro

columbia

AN UNFORGETTABLE TRIP
TO
CENTRAL AMERICA

Colombia este una dintre cele mai biodiverse țări din lume. Cu toate acestea, are și o cultură și o istorie bogată. Această țară din America de Sud este destinația perfectă pentru vizitatorii care doresc să experimenteze o combinație unică de culturi tradiționale și moderne, precum și să exploreze unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume.

Unul dintre principalele motive pentru care vizitatorii ajung în Colombia este cultura sa vibrantă. Cu o istorie bogată, viitorul arată promițător și atrage turiști care doresc să descopere farmecul său în plină dezvoltare. De la străzile pline de viață și culori din Cartagena, la viața de noapte agitată din Bogotá și cultura cafelei din Medellin, există foarte mult de explorat.

Image by Shalom de León
Image by Flavia Carpio
Image by Robin Canfield
Image by Jonny James
 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
Image by Ronald Cuyan

Guatemala este inima lumii Maya. Vie, magică, mistică și ancestrală. Istoria sa se întinde pe o perioadă de patru mii de ani, când a apărut civilizația Maya, a cărei moștenire persistă astăzi prin tradițiile și cultura poporului său.

Guatemala este o țară cu o extraordinară bogăție culturală și naturală, având o locație geografică privilegiată. Este o țară unică, de aventură, cu momente de neuitat între trecutul și prezentul său. Culoarea piețelor sale de artizanat și a costumelor regionale, ospitalitatea oamenilor săi, frumusețea peisajelor naturale care încadrează vulcani, lacuri, râuri și munți, fac ca Guatemala să rămână adânc în inimile celor care o vizitează. Patrimoniul său natural, cultural și istoric poate fi descoperit în fiecare colț al țării.

HIGHLIGHTS OF THE TRIP
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page