top of page
Top
Image by Georgi Kalaydzhiev

FAROE
riga & copenhagen

Într-una dintre publicațiile sale, revista NATIONAL GEOGRAPHIC a numit Insulele Feroe cele mai bune insule din lume. Se pare că și locuitorii sunt mai mult decât de acord cu această caracterizare.

Image by Annie Spratt

faroe

În derivă, în ritmul vârtejurilor Mării Atlanticului de Nord, persistă o lume diferită. Un loc ca niciun altul pe pământ. O evadare idilică, așezată pașnic printre văi verzi, stânci impunătoare de bazalt, mlaștini grandioase fără copaci și cascade care cad direct în oceanul bătut de vânt. O frumusețe de nepătruns, ascunsă în mod misterios, ca un produs al imaginației unui copil.

Image by Andrew Svk
Image by Reza Bina

riga

Riga este un oraș foarte frumos. Cartierul său central a păstrat un întreg complex de clădiri vechi și foarte vechi care nu lasă pe nimeni indiferent. În același timp, Riga a fost întotdeauna "fratele mai mare" în mica sa familie baltică. În comparație cu Tallinn sau Vilnius, acest oraș dă într-adevăr impresia unui megalopolis. Este plin de viață, atrage mii de turiști, te îndrăgostește imperceptibil de sine, făcându-te, dacă nu să rămână pentru o zi sau două, cel puțin să vii aici din nou.​

copenhagen

Copenhaga este un oraș unic, cu o gamă largă de activități care așteaptă să fie descoperite. Muzeele moderne, frumoasele castele istorice, magazinele de clasă mondială și arhitectura inovatoare de înaltă tehnologie sunt doar câteva motive pentru a vizita Copenhaga. Scena gastronomică din Copenhaga este una dintre cele mai distincte și inovatoare din lume. Cu marea sa varietate de restaurante, Copenhaga satisface toate bugetele, gusturile și situațiile.

Image by Maksym Potapenko
 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page