top of page
Top
Image by John Hernandez
2000x2000w.png

țara a cărei inimă e formată din 7000 de insule

filipine

datele călătoriei

prețul călătoriei

locuri disponibile

contact

04-19.12.2022

2300€

da

+373 605 63636

India
Peacefull hidden beach_edited.jpg
Image by Austin Nicomedez

Există o părere că Filipine, un stat pierdut printre mări și oceane pe șapte mii de insule (aceasta, apropo, este o cifră reală și nu un epitet poetic), poate "cuprinde" calm cele mai populare zone din Asia de Sud-Est. Nu lipsește exotica (ca în Cambodgia), bucătăria e gustoasă, regiuni la litoral dezvoltate (nu mai rău decât cele thailandeze) și zgârie-nori amețitori (salutări Hong Kong-ului). Nu uitați de climatul minunat, flora și fauna uimitoare, și desigur, divingul de lux.Călătoria noastră va cuprinde 3 destinații insulare, Boracay, Coron și Palawan. Boracay, închis în 2018 din cauza catastrofei ecologice produsă de turiști, a fost redeschis, doar că mult mai curat, mai liniștit, mai sustenabil. Au fost interzise multe activități care vor readuce Boracay-ului acel iz de "bounty". Palawan, situat mai la nord, va fi punctul de pornire pentru câteva excursii exotice, excursii pe parcursul căror vom vizita zeci de insule, plaje și locuri cu faună acvatică bogată. Cât despre Coron, frumusețea acestei insule nu poate fi transpusă în cuvinte, este suficient să dați căutare acestei denumiri pe Google ca să vă îndrăgostiți de acest loc!

Image by JC Gellidon

manila


Manila crează sentimente duble, la două extreme opuse. Dintr-o parte, e una dintre cele mai neorganizate și puțin atractive capitale vizitate de noi vreodată, iar la extrema cealaltă fiind un oraș cu sectoare moderne cu zgârie nori, terase pe acoperiș cu priveliști uimitoare la ora apusului, mall-uri dintre cele mai mari în Asia și cafenele europene. 

Nu există altă cale de a ajunge aici, așa că o zi în Manila o vom petrece în orice caz.

Image by Cris Tagupa

palawan


Insula Palawan a fost votată în 2013 și 2015 drept cea mai frumoasă destinaţie turistică din lume, de către cititorii revistei Conde Nast Traveler, fiind un tărâm de vis pentru iubitorii de natură. Chiar și cunoscutul explorator Jacques Cousteau a descris provincia ca având unele dintre cele mai frumoase peisaje marine din lume!

Image by C Rayban

boracay


Declarată de Travel + Leisure "Best Island" și de Tripadvisor "Asia's Best Beaches", Boracay întradevăr te lasă fără cuvinte de la prima privire. Nisipul fin ca făina și marea mai albastră decât cerul, nu fac decât să te rupă de realitate și să te teleporteze pentru câteva zile în poveste. Datorită faptului că a trecut printr-un proces de tourist-detox, jumătate de an în care turiștilor s-a interzis să vină pe insulă, natura aici a reușit să recapete aspectul său divin.

Image by Cris Tagupa

coron


Coasta stâncoasă a insulei de calcar de pe timpul dinozaurilor, treisprezece lacuri incredibile cu apă cristalină, plaje cu nisip fin și un trib sălbatic, care până în prezent păstrează neatins 99% din insulă pentru turiști - așa este Coron, dacă de vorbit pe scurt. Un loc absolut neobișnuit pentru regiunile respective.

unnamed.jpeg

underground river


Râul subteran din Puerto Princesa este inlcus în lista celor 7 minuni naturale ale lumii și este una dintre cele mai vizitate atracții naturale din Filipine. În plus, este recunoscut oficial drept cel mai lung râu subteran din lume.
În interiorul său are o cameră de peste 2 milioane de metri cubi, fiind una dintre cele mai mari camere de genul din Lume! Stalactitele și stalagmitele au creat forme neobișnuite aici, unele chiar fiind asemănătoare cu personaje biblice sau unele lucruri mai lumești - animale sau fructe.

Arrow+for+Page+1_1.gif
wego_white_cube.png
bottom of page