Château de Chaumont sur Loire 2.jpg
logo.png

VIZITEAZĂ GRĂDINA FRANȚEI

LOIRE VALLEY

Arrow+for+Page+1_1.gif

23.09 - 30.09.2021

Cunoscută sub numele de „grădina Franței”  Valea Loarei,  fost refugiu al elitei franceze de sute de ani, și-a lăsat regalitatea in peisajul său luxuriant presărat cu grădine de poveste și numeroase castele din epoca Renașterii.  

Pe o distanță de 280 de kilometri, situate de-a lungul râului Loire, se afla probabil cea mai romantică regiune de pe glob, mândria arhitecturii medievale franceze, cu orașele medievale cu piețe pline de viață și unele dintre cele mai bune vinuri din lume. Singulară ca ambianță, în Europa și chiar în lume, cu un peisaj mirific, străbătută de ape limpezi, Valea Loarei este listată de UNESCO ca un „tărâm de basm al castelelor”  al artei și al istoriei, cu nenumărate castele și monumente. Acest meleag are puterea de a transporta orice călător înapoi în timp și de a scufunda într-o experiență franceză autentică.

8 ZILE
9 LOCURI
Chateau de Chambord aerial_edited_edited

Destinația: Franța

Perioada:  23/09 - 30/09/2021
Pașaport de călătorie: moldovenesc sau românesc

Tipul călătoriei: gastronimică, drumeție, plajă și explorare

Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți

Tipul cazărilor: chateau autentic francez
Cheltuielile zilnice pentru mâncare: aproximativ €30
Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție


*Covid-19 info: Pentru călătorie e nevoie de test covid negativ făcut cu maxim 72 ore până la călătorie sau certificat de vaccinare.

HIGHLIGHTS

Chateau de Chambord

 

Valea Loarei are cel puțin 300 de castele, iar Chambord este cel mai mare dintre toate. Are 426 de camere, 282 de șeminee și 77 de seturi de scări, inclusiv una cu reputație proiectată de Leonardo da Vinci, dar nimic din toate acestea nu reda adevărata sa magnitudine. Înconjurat de păduri pline de cerbi și mistreți, Château de Chambord se simte frumos îndepărtat, chiar dacă se află la doar două ore de Paris. Vasta proprietate are o amprentă de dimensiunea capitalei franceze și a fost construită inițial pentru a servi drept cabană de vânătoare pentru regele Françis I. Doar pentru explorarea părților sălbatice și a grădinilor parfumate ale castelului e nevoie de cateva zile. 

Image by Antonin Carvalho
Chateau de Chambord 3.jpeg
Image by Dorian Mongel
Chateau de Chenonceau.jpeg

Chateau de Chenonceau

Château de Chenonceau sau așa cum este cunoscut și, Château des Dames sau „chateau pentru femei” are o istorie de femei puternice. Deși construită de bărbați și deținută în cea mai mare parte tot de ei, acest château este cu adevărat cel a femeilor care au finalizat construcția, au valorificat și întreținut, și au făcut ca acest castel sa fie ceea ce este astăzi.

Arhitectural unic acest castel este situat chiar pe râul Cher din Valea Loarei. El este absolut uimitor din punct de vedere vizual, în mare parte înconjurat de grădini rafinate și păduri bogate - ele fiind teritoriile de vânătoare ale regilor francezi.

Chateau de Chenonceau 1.jpg
Image by Dorian Mongel

Parcul National Regional Loire-Anjou-Touraine


Situat între Tours și Angers, acest pitoresc parc național este un loc minunat pentru a vedea natura locală și viața sălbatică. Aici vom avea experiența de a savura o varietate de peisaje naturale, de la podgorii și păduri, la râuri și situri istorice și sătucuri tipice franceze. Fie pe jos in traseele de drumeții, pe bicicleta sau pe râu în canoe vom explora tot ce este ascuns chiar în inima Văii Loarei.

Loire à Vélo

Indubitabil ca una din cele mai bune metode pentru a descoperi patrimoniul bogat și divers ai Văii Loarei este cu bicicleta. Proiectat pentru ciclism fără efort, numeroasele trasee ne permit să descoperim malurile râului, cu grădini bogate, orașe tipice, castelele Loarei și podgoriile situate într-un cadru natural neatins. Ne vom face drum prin nenumărate vinarii unde vom savura din vinuri selecte tipic acestei regiuni, vom gusta din viața locală reală, rătăciți pe una dintre numeroasele sale piețe. La final de zi ne vom încărca bateriile lângă râu în inima unui peisaj cultural excepțional.

The Loire-Anjou-Touraine Park 3.jpg
loire_by_bike_amboise_france.jpg

Alte locatii si activităti din călătorie

loire-valley.jpg
France-Loire-Cher-River-canoe-2-1.jpg
Château de Villandry.jpg
France-Chateau-du-Lude.jpg

Unde vom trăi

despre preț

 

Preț: € 980
 

✓ Transferul Chișinău-București-Chișinău

✓ Zborul București București - Paris - București

✓ Cazarea în vilă 

✓ Intrarea în toate Chateau-urile

✓ Arenda bicicletelor și kayak-urilor

✓ Mașinile în chirie pentru toată perioada

✓ Asigurarea medicală COVID-19

✓ Însoțirea grupului de către Team Leader

Nu este inclus:

- Mesele care nu sunt incluse în program
- Cheltuieli personale

- Testul COVID-19
 

Pentru a rezerva loc în grup, este nevoie de a plăti avans în mărime de 50%. Restul sumei se achită cu o săptămână înainte de data plecării.

* - pretul este prevăzut per persoană într-o cameră dublă. Persoanele care merg singure, vor fi cazate într-o cameră cu altă persoană de același sex

we go. do you?

451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE NOI

checklist.png
telephone.png

REGULAMENT

CONTACTE