top of page
Top

YOU DESERVE IT.

a dream like powerbreak in

FUERTEVENTURA

11.12 - 16.12.2023       locuri limitate

Ceea ce citești acum a fost scris în Japonia. Mai exact în orașul Kanazawa, în cafeneaua Dumbo. Gândurile acestui text au început a năvăli din starea oferită de plimbarea prin parcul Kenroku-en. Călătoria în esența ei, e despre stare. Nu despre fotografii, nu despre alergat din punctul A în punctul B pentru a reuși cât mai multe. CĂLĂTORIA E DESPRE STARE. Japonia este a o suta expediție organizată de WE GO. Avem experiență enormă în trăirea călătoriilor și putem afirma că am început a pătrunde în dedesubturile psihologice ale unei călătorii, căpătăm capacitatea de a privi călătoria ca pe o artă, ca pe un instrument de creștere spirituală și nu doar, ca ceva mult dincolo de fotografii și like-uri la ele. Aceste analize și gânduri ne tot provoacă să organizăm călătorii cu adevărat frumoase. Călătorii cu peisaje frumoase, călătorii cu trai frumos, călătorii cu gastronomie gustoasă. Deși sunt mulți dintre cei care consideră că aspectul unei cazări e pe plan secundar într-o călătorie, noi ne-am demonstrat-o de o mulțime de ori contrariul. Omul trezindu-se într-o cazare frumoasă, ca prim impuls al zilei este predispus mai mult ulterior la perceperea frumosului și a primi plăcere din fiecare moment care îl trăiește. 
Și, un alt moment nu mai puțin important care trebuie recunoscut despre călătorie e faptul că ea a devenit, în societatea modernă ca o insulă de refugiu într-un ocean plin cu rechini și valuri mari. Toți noi, o dată la ceva timp căutăm acest refugiu pentru a ne odihni și a recăpăta puterile înainte ca să revenim în Oceanul zbuciumat. Prin organizarea acestor călătorii, dorim să transformăm insula de refugiu într-un loc pitoresc. Un loc care să vă inspire, să vă arate ce meritați cu adevărat. Călătoria, având statutul unui moment foarte important în rutina vieții, trebuie trăita cu adevărat frumos, trebuie savurată la maxim, ca fiind întorși înapoi în Oceanul vostru, să vă doriți mai mult, să tindeți mai sus, să conștientizați valorea voastră adevărată.
Dacă ceva în interiorul tău rezonează cu acest text, alătură-te nouă în această fermecătoare călătorie pe insula Fuerteventura. Ea nu va fi despre a explora în lung și-n lat, însă va fi despre a savura, despre a pătrunde starea de creștere interioară și spirituală, va fi despre STARE.


Pentru că tu meriți.

casa erbane

În Lajares, Casa Erbane se ascunde într-o rezervație naturală cu un farmec aparte. Deși adoptă un stil modern și minimalist, locuința aceasta păstrează spiritul autentic al regiunii. În fiecare colț, între detaliile colorate și sofisticate, care creează un contrast frumos cu materialele brute și calde, natura pătrunde în fiecare spațiu al casei. Fiecare cameră și dormitor oferă priveliști uimitoare către vulcan, aducând o liniște sufletească în toată casa.

Casa Erbane este o nouă și spațioasă locuință, creată de un talentat arhitect, așezată într-o zonă pitorească din Lajares, în umbra vulcanului Calderon Hondo.

Această casă este ideală pentru grupuri. Gândită să te apropie cât mai mult de natură, casa este construită folosind materiale autentice și nobile. O caracteristică notabilă a acestei locuințe este zona de living și bucătărie de peste 100 de metri pătrați, cu ferestre imense ce îți oferă o panoramă directă către vulcan. Bucătăria este complet echipată pentru a găzdui grupuri numeroase, iar camera de zi este spațioasă în proporții excepționale. Vă rugăm să țineți cont că nu veți găsi un televizor aici, deoarece casa a fost concepută pentru a vă oferi relaxare într-o atmosferă liniștită. Cu toate acestea, vă stă la dispoziție conexiunea WiFi în întreaga casă.

Cele 6 dormitoare sunt generoase în dimensiune și fiecare oferă lenjerie de pat confortabilă, dușuri spațioase și mici terase pentru momentele de intimitate. Dormitoarele sunt prevăzute și cu draperii pentru confortul dumneavoastră. 

În afara casei, vă așteaptă o arie extinsă, cu o piscină încălzită, șezlonguri pentru relaxare, o masă pentru servit masa în aer liber și o terasă din lemn perfectă pentru a admira răsăriturile și apusurile soarelui. Aveți și opțiunea de a practica yoga sau de a vă întinde și relaxa corpul în mijlocul naturii. Culoarea din jurul casei este de-a dreptul uimitoare, datorită proximității față de vulcan, creând un paradis de liniște și pace.Vom petrece serile în inima acestui spațiu frumos, la un pahar cu vin, discutând subiecte cu sens. Ziua vom cutreiera insula savurând locurile ei frumoase, restaurantele ei, vinăriile.

Image by Benjamin Behre

1600€

prețul include

  • zborul tur retur de la Chișinău

  • bagaj de mână de 10kg și un rucsac la zbor

  • cazare o noapte la București înainte de zbor

  • cazarea 4 nopți la casa enarbe în dormitoare duble

  • mașini de clasă superioară pe perioada șederii în Fuerteventura

  • asigurarea medicală

  • însoțirea grupului de către team leader

click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page