logo.png

India

Eat. Pray. Travel.

Arrow+for+Page+1_1.gif
 
taj-mahal.png

India

4-21 decembrie

1 loc din 8

rickshaw.png

au rămas

rickshaw.png
rickshaw.png
rickshaw.png
rickshaw.png
rickshaw.png
rickshaw.png
rickshaw-2.png

India este una dintre cele mai uimitoare țări din Asia de Sud. Leagănul civilizației antice, locul de naștere al budismului și al hinduismului, se situează pe locul al doilea în lume în ceea ce privește populația și continuă să îndrăgostească în sine călătorii dornici de experiențe incredibile!
India este misterioasă, fiind unica în felul său, cu siguranță se poate afirma că nu mai există un asemenea loc pe Pământ. Un amalgam de culori și mirosuri, un caleidoscop de tradiții, uneori șocant, dar încă neatins din timpuri imemoriale. Palatele majestane, templele vechi și alte atracții ceremoniene se învecinează cu baraje rahioase și bazare zgomotoase - aici nu există bogăție, însă există viață. Iar pentru orice oraș, fundalul îl reprezintă peisaje minunate precum vârfuri de munte, jungle, plaje - natura locală este pătrunsă de frumusețe. Cei ce vin aici, vin și pentru iluminare: în izolare de agitația occidentală, începi să privești lumea cu alți ochi. India, cu toate tradițiile și istoria sa, în 5000 de ani, reușește să se combine perfect cu realitatea modernă.

VEZI

ITINERARUL

Delhi – Varanasi – Agra – Abhaneri – Jaipur – Udaipur – GOA – Delhi. 

DESPRE LOCAȚII

PUȚIN

NEW DELHI

Delhi —  o capitală colorată și impresionantă, unde își doresc să ajungă majoritatea călătorilor. Fondată acum 5000 de ani, sătucul s-a transformat rapid într-un centru a comerțului și a început să se dezvolte rapid, trecând de la unii conducători la alții și primind un amestec uimitor de tradiții și culturi. Aici vin și cei care sunt interesați de monumente de arhitectură antică cât și cei care preferă clădirile coloniale, în această privință, partea capitalei New Delhi este considerată de neegalat.

VARANASI

Varanasi este un loc sfânt pentru hinduși, budiști și jainiști, centrul de învățare brahmanic, unul dintre cele mai vechi orașe din lume, orașul de pelerinaj unde oamenii vin să spele păcatele în Gange sau să-i cremeze pe cei dragi. Varanasi este un loc în care lumile fizice și spirituale sunt strâns legate între ele. Gangesul este considerat un râu al mântuirii, un simbol al speranței strămoșilor, generații prezente și celei viitoare. Aici se fac ritualuri de viață și de moarte chiar fața ochilor trecătorilor.

Varanasi este un oraș cu o energie foarte puternică, dar este cunoscut nu numai pentru focurile funerare: aici există multe temple antice. Aici, la fel, fac cele mai bune mătase din care sunt cusute rochii, șari și alte articole efectuate manual.

AGRA
Agra este unul dintre cele mai populare orașe turistice din India, pentru că aici este localizat faimosul mausoleu Taj Mahal, una din cele 7 noi Minuni ale Lumii. Dar, aici există și multe alte atracții mai puțin cunoscute. De asemenea, Agra este cunoscută pentru aurarii său și meșterii articolelor din piele. Acest oraș este inclus în "Triunghiul de Aur" alături de Delhi și Jaipur și de mulți ani a fost considerat cel mai solicitat oraș în rândul turiștilor.

JAIPUR
Jaipur, numit și «orașul roz", este capitala statului Rajasthan, fiind împărțită în nouă sectoare dreptunghiulare, în conformitate cu canoanele vechei arhitecturi indiene. Cele mai multe atracții sunt concentrate în interiorul zidurilor orașului, unde de asemenea se află și una dintre cele mai aglomerate piețe din India și multe ateliere de artizanat. 

UDAIPHUR

Udaipur este oaza, perla Rajasthanului arid, care se întinde de-a lungul malului a 3 lacuri, care se unesc vizual într-una și seamănă mai mult cu un râu. Prezența apei a făcut posibilă apariția parcurilor verzi în această regiune, pentru care și este faimos Udaipur. Oaspeții orașului Udaipur l=au supranumit Veneția de la Est, și la fel se mai numește și Versailles de la Est, pentru palatul de pe Lacul Pihkola de pe insula Jagnivas. Există o legendă că Uday Singh sa întâlnit cu un sadhu care i-a arătat la acest lac un loc cu o protecție mistică și Mahara a construit un Palat în acest loc.

GOA

Goa este locul celor mai frumaose plaje din țară. Statul Goa diferă mult de restul Indiei. Coasta se întinde aici pe 110 km, formând 40 de plaje frumoase.

ESTE

INCLUS ÎN PREȚ

- Zbor Chișinău - Delhi - Chișinău cu Turkish Airlines;
- Trei zboruri interne: Udaipur - Delhi, Delhi - GOA - Delhi;
- Cazarea în hotele pe întreaga perioadă;
- Transportul interurban;
- Intrarea în toate muzeele și atracțiile turistice din program;
- Însoțirea grupului de Team Leader.

NU INCLUDE

PREȚ

INFORMAȚIE AICI

AFLĂ

- Tipul călătoriei: vizitarea orașelor, cunoașterea culturii, odihnă la ocean;
- Numărul de nopți în călătorie: 16
- Numărul de persoane în grup: maxim 8
- Tip transport intern: avion, autobus, tren, minivan
- Tip cazare: hotele 2-4*
- Temperatura medie în acea perioadă: 
Delhi - Agra - Rajasthan = mediu 20
GOA = mediu 28
- Vaccinurile nu sunt obligatorii
- Viza se obține online, costul aprox 50€

- Viza și asigurarea medicală;
- Mâncare;
- Tuk tuk (taxi local).

homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

ACASĂ

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE WE GO

checklist.png

REGULAMENT