top of page
Top
Image by Mihai Alexandru Grecea

inscape in

romania

perioada

29.07-01.08

preț

499€ - până la 21.07
549€ - după 22.07

disponibilitate

ultimele 2 locuri

contact

+373 605 63636

Image by fotografu
Image by Jose Vazquez

Dizolvă-te într-un INSCAPE în natură. Alătură-te nouă la un refugiu de 3 zile în inima peisajelor idilice și liniștitoare.

INSCAPE-ul este o oportunitate perfectă de a te deconecta de la rutina cotidiană și de a-ți reîncărca bateriile. Cu activități adaptate nevoilor tale, refugiul îți va oferi o experiență holistică. De la plimbări cu caii sau în natură până la sesiuni de yoga și meditații în aer liber. Fie că ești începător sau avansat în yoga, vei avea parte de un ghidaj specializat pentru a-ți spori experiența și a-ți îmbunătăți conexiunea cu mama natură și cu tine însuți.

Oferind un spațiu prietenos și intim, acest INSCAPE este perfect pentru a te conecta cu alți participanți și a împărtăși experiențe și povești, mai ales că ziua a 2-a o vom petrece într-un Digital Detox. Vom avea telefoanele deconectate pentru întreaga zi, iar prima jumătate a zilei o vom petrece în tăcere.

Indiferent dacă ești în căutarea unui moment de reflecție, a unei escapade sau a unei pauze mult așteptate, Inscape-ul îți va oferi ceea ce ai nevoie. Fiind înconjurat de frumusețea naturii, vei redescoperi bucuria în cele mai simple lucruri și vei reveni acasă cu o stare de bine și inspirație.

bottom of page