top of page
Top
Image by Timur Garifov
2000x2000w.png

power break in

istanbul & cappadocia

5-9 mai

7 locuri

650 euro

ISTANBUL

Misterios și maiestuos, plin de viață și fabulos de frumos, Istanbul este puntea dintre Europa și Asia, dintre Orientul tradițional și Occidentul modern. De-a lungul istoriei sale bogate, și-a schimbat mai multe nume și a fost capitala a patru imperii: roman și bizantin, otoman și latin.

Principalul centru cultural, comercial și industrial este chiar împărțit geografic în două jumătăți. Se află pe cele două maluri ale Bosforului, ceea ce înseamnă că se află pe două continente în același timp. Partea europeană a Istanbulului păstrează în sine orașul vechi, cu faimoasele sale atracții turistice, ce păstrează în mare măsură imaginea medievală, iar orașul nou este locul în care se concentrează viața de afaceri și de comerț. Partea asiatică este mai puțin populară printre turiști, dar aici puteți explora în detaliu tradițiile și stilul de viață al localnicilor.

Image by Mert Kahveci
Image by Emir Eğricesu
Image by Osman Köycü
Image by Rehina Sultanova
Image by Tolga Ahmetler
Image by Timur Garifov

CAPPADOCIA

Inima Turciei de astăzi se numește Cappadocia, o regiune istorică situată în partea centrală a țării. Această regiune este interesantă nu numai pentru natura sa extraordinară, ci și pentru oportunitatea de a atinge istoria primelor secole ale Bisericii creștine.

Când ajungi în Cappadocia, apare involuntar gândul că te afli pe o altă planetă - peisajele care se deschid ochilor tăi sunt atât de unice și nu se aseamănă cu nimic ce ai văzut până acum. Aici există vulcani cu vârfuri înzăpezite și masive stâncoase.

Cappadocia e renumită în întreaga lume pentru show-ul cu baloane cu aer cald ce are loc în fiecare dimineață. Și cât de uimitor nu ar suna, acest show trebuie urmărit din ambele puncte de vedere - din zbor și de pe Pământ. A ceva incredibil!

 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page