top of page
Top
Image by Timur Garifov
2000x2000w.png

power break in

istanbul & cappadocia

5-9 mai

7 locuri

650 euro

ISTANBUL

Misterios și maiestuos, plin de viață și fabulos de frumos, Istanbul este puntea dintre Europa și Asia, dintre Orientul tradițional și Occidentul modern. De-a lungul istoriei sale bogate, și-a schimbat mai multe nume și a fost capitala a patru imperii: roman și bizantin, otoman și latin.

Principalul centru cultural, comercial și industrial este chiar împărțit geografic în două jumătăți. Se află pe cele două maluri ale Bosforului, ceea ce înseamnă că se află pe două continente în același timp. Partea europeană a Istanbulului păstrează în sine orașul vechi, cu faimoasele sale atracții turistice, ce păstrează în mare măsură imaginea medievală, iar orașul nou este locul în care se concentrează viața de afaceri și de comerț. Partea asiatică este mai puțin populară printre turiști, dar aici puteți explora în detaliu tradițiile și stilul de viață al localnicilor.

Image by Mert Kahveci
Image by Emir Eğricesu
Image by Osman Köycü
Image by Rehina Sultanova
Image by Tolga Ahmetler
Image by Timur Garifov

CAPPADOCIA

Inima Turciei de astăzi se numește Cappadocia, o regiune istorică situată în partea centrală a țării. Această regiune este interesantă nu numai pentru natura sa extraordinară, ci și pentru oportunitatea de a atinge istoria primelor secole ale Bisericii creștine.

Când ajungi în Cappadocia, apare involuntar gândul că te afli pe o altă planetă - peisajele care se deschid ochilor tăi sunt atât de unice și nu se aseamănă cu nimic ce ai văzut până acum. Aici există vulcani cu vârfuri înzăpezite și masive stâncoase.

Cappadocia e renumită în întreaga lume pentru show-ul cu baloane cu aer cald ce are loc în fiecare dimineață. Și cât de uimitor nu ar suna, acest show trebuie urmărit din ambele puncte de vedere - din zbor și de pe Pământ. A ceva incredibil!

  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
wego logo orizontal.png
bottom of page