top of page
Top
Image by Timur Garifov
2000x2000w.png

power break in

istanbul & cappadocia

5-9 mai

7 locuri

650 euro

ISTANBUL

Misterios și maiestuos, plin de viață și fabulos de frumos, Istanbul este puntea dintre Europa și Asia, dintre Orientul tradițional și Occidentul modern. De-a lungul istoriei sale bogate, și-a schimbat mai multe nume și a fost capitala a patru imperii: roman și bizantin, otoman și latin.

Principalul centru cultural, comercial și industrial este chiar împărțit geografic în două jumătăți. Se află pe cele două maluri ale Bosforului, ceea ce înseamnă că se află pe două continente în același timp. Partea europeană a Istanbulului păstrează în sine orașul vechi, cu faimoasele sale atracții turistice, ce păstrează în mare măsură imaginea medievală, iar orașul nou este locul în care se concentrează viața de afaceri și de comerț. Partea asiatică este mai puțin populară printre turiști, dar aici puteți explora în detaliu tradițiile și stilul de viață al localnicilor.

Image by Mert Kahveci
Image by Emir Eğricesu
Image by Osman Köycü
Image by Rehina Sultanova
Image by Tolga Ahmetler
Image by Timur Garifov

CAPPADOCIA

Inima Turciei de astăzi se numește Cappadocia, o regiune istorică situată în partea centrală a țării. Această regiune este interesantă nu numai pentru natura sa extraordinară, ci și pentru oportunitatea de a atinge istoria primelor secole ale Bisericii creștine.

Când ajungi în Cappadocia, apare involuntar gândul că te afli pe o altă planetă - peisajele care se deschid ochilor tăi sunt atât de unice și nu se aseamănă cu nimic ce ai văzut până acum. Aici există vulcani cu vârfuri înzăpezite și masive stâncoase.

Cappadocia e renumită în întreaga lume pentru show-ul cu baloane cu aer cald ce are loc în fiecare dimineață. Și cât de uimitor nu ar suna, acest show trebuie urmărit din ambele puncte de vedere - din zbor și de pe Pământ. A ceva incredibil!

bottom of page