Image by DJ Nick Otronic
logo.png

Perla mării mediterane

MALLORCA

datele călătoriei

prețul călătoriei

numărul de locuri

contact

06.07-14.07.2022

760€

8 disponibile / 10

+373 605 63636

Probabil vă vom surprinde prin faptul că Mallorca e destinația noastră preferată. Destinația de care nici de cum nu ne putem sătura. Destinația care face pe fiecare care ajunge acolo cu noi să exclame - "Mai vreau!", "Nu vreau acasă!". Fiind atât de mică, este atât de bogată în plaje și lagune cu apă cristalină, de sătucuri a căror străzi și case de piatră sunt atât de vii, de oameni care-și trăiesc viața în liniște și a căror zâmbet te vor face să te simți atât de...! 
Acesta va fi al 10-lea an consecutiv în care vom merge în Mallorca și grupul cu numărul peste 20, ne cerem scuze pentru lipsa modestiei în cazul de față, însă nimeni, nimeni nu cunoaște și nu vă va arăta Mallorca așa cum o vom face noi! În 8 ani am reușit să selectăm plajele cele mai frumoase, să alegem cea mai comodă cazare care rămâne aceeași pe parcursul ultimilor ani, restaurantele cu cea mai bună sangria și cea mai gustoasă paella!

BINISSALEM

 

Sătucul în care trăim noi. Obișnuim să-l numim sătuc pe motiv că îi lipsește aglomerația și gălăgia orașului, deși chiar este oraș. L-am ales să fie casa noastră pe perioada vacanței din mai multe motive, iar unul din principalele fiind amplasarea lui în centrul insulei, ceea ce face deplasarea comodă în oricare dintre direcții, căci noi le vom vizita pe toate! Sudul și nordul, estul și vestul!

Screen%20Shot%202020-03-24%20at%2019.20_

traseu

aerial view of blue sea during daytime_e

Țara de destinatie: Spania, insula Mallorca

Perioada:  06/07 - 14/07/2022
Pașaport de călătorie: Pașaport moldovenesc sau românesc

Tipul călătoriei: gastronimie, plajă și explorare

Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți

Tipul cazării: vilă privată
Cheltuielile zilnice pentru mâncare: aproximativ €20-30
Echipament necesar: haine de plajă, haine confortabile pentru plimbare.

pueblo-Enoturismo-Binissalem-Mallorca-To
Image by Francesca Grima

Playa des Moro

Una dintre plajele noastre preferate în Mallorca. Se află pe teritoriu privat ce aparține unei familii, care cu propriile forțe a câștigat câteva cauze în judecată ca aici să nu fie construit hotel. Acum teritoriul este rezervație naturală, fiind casă pentru multe specii de păsări. Iar așa apă azurie și cristalină puțin unde am reușit să mai vedem în călătoriile noastre.

Coll Baix

Nici nu știm care experiență vă va crea amintiri mai puternice, frumusețea plajei însăși sau drumul care-l vom bate până ajungem! O cărare de aproape 2 km prin pădure, ba la deal, ba la vale iar apoi pe niște pietre masive de-a lungul coastei - această zi o veți memora pentru mult timp! Fiind greu accesibilă, aici nu ajung mulți oameni, ci mai multe capre de munte!

Plaje

35634724_1034612453374831_18685435523975
collbaix1.jpg

Cala Varques

Cu această plajă ne leagă multe amintiri și experiențe plăcute, de asta rămâne a fi una dintre preferatele noastre! Atunci când te plictisești de nisip, poți explora zona. În preajmă sunt peșteri, o arcă naturală în stâncă și lagune cu apă azurie. Iar cei mai curajoși pot face cliff jumping - sărituri în apă de pe stâncă de 14m ! 

10560554_552206531578706_207454958999130

Sa Calobra

Drumul spre Sa Calobra traversează munții ce se întind pe coasta de West a insulei. Vom urca cu mașinile peste 1500m în înălțime de unde se deschid priveliști spre insulă care taie respirația! Iar serpentinul ce coboară spre plajă, cei de la emisiunea 5th Gear l-au numit cel mai pitoresc în Europa!

escorca-sacalobra_1284x642_q75_middle.jp

Vom mai vizita:

Image by Daniel Frank

În cele 8 zile petrecute pe insulă, o vom cutreiera de la Nord la Sud, de la Est la West, și în nici una din zile nu vom repeta locațiile! De fiecare dată vom merge la plaje și locuri diferite, și toate vor scoate din voi un singur sunet - WOW! Sătucul Valldemossa și Port de Soller, capul de nord al insulei Cap de Formentor și căpitala insulei Palma, toate te așteaptă! Iar ca să ajungem peste tot, vom parcurge peste 1200 de km cu mașinile luate în chirie!

Image by Josh Power
Image by Stefan Kunze
Image by Max
 

We go.Do you?

Despre preț

Preț: € 760

✓ Zborul tur-retur din București
✓ Transport tur-retur spre București
✓ Bagajul de mână 54x40x20 si rucsac

✓ Mașinile în chirie pentru toată perioada
✓ Cazarea pe tot parcursul expediției*
✓ Asigurarea medicală COVID-19
✓ Însoțirea grupului de către Team Leader

Nu este inclus:


✓ Mâncarea

✓ Motorina

✓ Testul COVID-19 (după necesitate)
 

Pentru a rezerva loc în grup, este nevoie de a plăti avans în mărime de 50%. Restul sumei se achită cu o săptămână înainte de data plecării.

* - pretul este prevăzut per persoană într-o cameră dublă. Persoanele care merg singure, vor fi cazate într-o cameră cu altă persoană de același sex

451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE NOI

checklist.png
telephone.png

REGULAMENT

CONTACTE