logo.png

THE PEARL OF MEDITERRANEAN

MALLORCA

Probabil vă vom surprinde prin faptul că Mallorca e destinația noastră preferată. Destinația de care nici de cum nu ne putem sătura. Destinația care face pe fiecare care ajunge acolo cu noi să exclame - "Mai vreau!", "Nu vreau acasă!". Fiind atât de mică, este atât de bogată în plaje și lagune cu apă cristalină, de sătucuri a căror străzi și case de piatră sunt atât de vii, de oameni care-și trăiesc viața în liniște și a căror zâmbet te vor face să te simți atât de...! 
Acesta fiind al 9-lea an consecutiv în care vom merge în Mallorca și tocmai al 20-lea grup, ne cerem scuze pentru lipsa modestiei în cazul de față, însă nimeni, nimeni nu cnoaște și nu vă va arăta Mallorca așa cum o vom face noi! În 8 ani am reușit să selectăm plajele cele mai frumoase, să alegem cea mai comodă cazare care rămâne aceeași pe parcursul ultimilor 6 ani, restaurantele cu cea mai bună sangrie și cea mai gustoasă paella!

MALLORCA

10.08 - 19.08.2020

 

CUNOASTE LOCATIILE

BINISSALEM

 

Sătucul în care trăim noi. Obișnuim să-l numim sătuc pe motiv că îi lipsește aglomerația și gălăgia orașului, deși chiar este oraș. L-am ales să fie casa noastră pe perioada vacanței din mai multe motive, iar unul din principalele fiind amplasarea lui în centrul insulei, ceea ce face deplasarea comodă în oricare dintre direcții, căci noi le vom vizita pe toate! Sudul și nordul, estul și vestul!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.34.12.png
9 LOCURI
8 ZILE
iconfinder_beach_umbrella_4677547.png
 

Playa des Moro

Una dintre plajele noastre preferate în Mallorca. Se află pe teritoriu privat ce aparține unei familii, care cu propriile forțe a câștigat câteva cauze în judecată ca aici să nu fie contruit hotel. Acum teritoriul este rezervație naturală, fiind casă pentru multe specii de păsări. Iar așa apă azurie și cristalină puțin unde am reușit să mai vedem în călătoriile noastre.

Coll Baix

Nici nu știm care experiență vă va crea amintiri mai puternice, frumusețea plajei însăși sau drumul care-l vom bate până ajungem! O cărare de aproape 2km prin pădure, ba la deal, ba la vale iar apoi pe niște pietre masive de-a lungul coastei - această zi o veți memora pentru mult timp! Fiind greu accesibilă, aici nu ajung mulți oameni, ci mai multe capre de munte!

 
collbaix1.jpg

Sa Calobra

Drumul spre Sa Calobra traversează munții ce se întind pe coasta de West a insulei. Vom urca cu mașinile peste 1500m în înălțime de unde se deschid priveliști spre insulă care taie respirația! Iar serpentinul ce coboară spre plajă, cei de la emisiunea 5th Gear l-au numit cel mai pitoresc în Europa!

Cala Varques

Cu această plajă ne leagă multe amintiri și experiențe plăcute, de asta rămâne a fi una dintre preferatele noastre! Atunci când te plictești de nisip, poți explora zona. În preajmă sunt peștere, o arcă naturală în stâncă și lagune cu apă azurie. Iar cei mai curajoși pot face cliff-jumping, sărituri în apă de pe stâncă de 14m ! 

iconfinder_coconut_4677542.png
 
10560554_552206531578706_207454958999130

Vom mai vizita:

În cele 8 zile petrecute pe insulă, o vom cutreiera de la Nord la Sud, de la Est la West, și în nici una din zile nu vom repeta locațiile! De fiecare dată vom merge la plaje și locuri diferite, și toate vor scoate din voi un singur sunet - WOW! Sătucul Valldemossa și Port de Soller, capul de nord al insulei Cap de Formentor și căpitala insulei Palma, toate te așteaptă! Iar ca să ajungem peste tot, vom parcurge peste 1200 de km cu mașinile luate în chirie!

Image by Josh Power

Villa noastră

 

Vila în care locuim cum nu se poate mai bine transmite spiritul spaniol! Deși este o casă de peste o sută de ani, confortul din ea nu lipsește. Casa are 2 băi, 6 dormitoare, bucătărie, living, curte și multe alte cămeruțe tainice! 
Optăm să locuim în vilă pe motiv că asta e vesel, asta unește grupul și nu în ultimul rând, econom din punct de vedere a alimentației. Micul dejun și cel mai des cina o pregătim acasă. Pește, fructe de mare, vin spaniol, fructe proaspete și tot ce ne doresc poftele!

address.png
 
iconfinder_swimming_glass_beach_summer_v

€ 680
Pretul include

- Transportul retur spre București;

- Zborul București - Palma - București;
- Bagaj de mână cu dimensiunea 54x40x20cm și o geantă personală;
- Cazarea pentru toată perioada în vilă; (în camere duble)

- Chiria mașinilor pentru toată perioada;
- Însoțirea grupului de către Team Leader.

- 100 euro bani comuni pentru mâncare, benzină și parcări;
- Mese la restaurant și cheltuieli personale.

* În mediu se cheltuie per persoană 160-200 euro extra.

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: plajă, drumeții scurte, city walking;
- Numărul de nopți în călătorie: 8
- Numărul maxim de persoane în grup: 9
- Tip transport intern: mașină.

 

Produsele alimetare le procurăm acasă din banii comuni, care îi adunăm încă în prima zi - câte 100/om. Acești bani sunt suficienți pentru a ne aproviziona o săptămână cu cumpărături alimentare și pentru benzină. Pentru lunch, ne pregătim fructe, nuci și tartine de acasă. Însă să nu credeți că vom face mâncare permanent, desigur că de câteva ori vom merge și la restaurante ca să gustați din bucătăria locală. Iar cele mai gustoase alegeri noi deja le cunoaștem!

calatorii 64px.png

cĂLĂTORII

galerie 64px.png

GALERIE

about us 64px.png

DESPRE NOI

contact .png

VIDEO

CONTACTE