top of page
Top
Image by grace sungura

power break in

norway

perioada

27.08-03.09

preț

1850€ - până la 20.07
2000€ - după 21.07

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by green ant
Image by Manuel Meurisse

Călătoria, desigur, depinde de destinație. Dar există un factor psihologic care influențează felul în care noi trăim călătoria - distanța. Atunci când suntem departe de casă, lucrurile ne par mai deosebite, natura mai frumoasă, mâncarea mai gustoasă. Cel mai simplu exemplu ca să fie înțeleasă ideea - România. Ce țară frumoasă avem lângă noi, însă din cauza accesibilității foarte ușoare, nu ne trezește interes atât de mare cum de exemplu ar trezi unui om din westul Europei. Revenim la Norvegia. Țara aceasta-i fenomenală, atât de fantastică, însă bogăția ei naturală rămâne umbrită de turismul urban european. Am ajuns să zburăm peste Ocean în Noua Zeelandă ca să trăim stările care le avem aici, lângă noi, la doar câteva ore distanță. Am fost doar o singură dată în Norvegia și țara aceasta ne-a lăsat fără cuvinte. Mergem ca să mai rămânem încă o dată, doar că de data aceasta pe un nou traseu: Oslo, Lofoten și Tromso. Ne vom afla fizic dincolo de cercul polar!

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page