top of page
Top
Image by Eduardo Lages

power break in

porto

perioada

30/09-05/10

preț

1250€ - până la 31/07
1350€ - după 01/08

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Davy De Groote
Image by Jure Tufekcic

Vă invităm în cea mai prietenoasă țară din întreaga Europa - Portugalia. Va fi o călătorie unică, frumoasă și de alintare a papilelor gustative. Urmează să vizităm două locații cu renume mondial ale Portugaliei - orașul de poveste Porto și valea Douro, unde sunt produse unele dintre cele mai renumite vinuri din lume.
În atmosfera orașului Porto vei lăsa pentru totdeauna o părticică din tine. Ceva mereu te va atrage aici - liniștea orașului, arhitectura sa unică și istorică, restaurantele ale căror mâncare lasă gura apă. Iar Douro te va fermeca cu vinul său de neuitat, cu bucătăria tradițională delicioasă și cu panoramele ce te lasă fără răsuflare. Cândva, Omul a fost inspirat să creeze acest loc, iar astăzi a devenit una dintre cele mai mari minuni ale Naturii, fiind în prezent un sit al patrimoniului UNESCO.

  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page