top of page
Top
Image by Gevorg Avetisyan
2000x2000w.png

power break in

yerevan

22-26 aprilie

5 locuri

580 euro

YEREVAN

Ca și Tbilisi, Erevan este o altă capitală fascinantă aflată la granița dintre Europa și Asia. Acesta este unul dintre cele mai vechi orașe locuite continuu din lume. Erevanienii au rezistat unei istorii recente atât de tragice încât aproape că sfidează credința.

Vremurile grele i-au făcut pe armeni să fie mândri de identitatea și moștenirea lor, iar capitala lor este, în multe privințe, o expresie exterioară a acestui lucru. Aici veți găsi cele mai multe dintre muzee din țării, instituțiile culturale și restaurante care păstrează vii tradițiile culinare ale Armeniei.

Cu fațadele sale din piatră roz, bulevardele largi și scuaruri pline de fântâni, Erevan este un oraș de plăcut pentru plimbare și un vis pentru iubitorii de fotografie.

Image by Gor Davtyan
Image by Kel Avelino
Image by Taguhi Martirossian
Image by Levon Vardanyan
Image by Hasmik Ghazaryan Olson
Image by Levon Vardanyan

ARMENIA

Din 2001, numărul de vizitatori în Armenia a crescut constant, cu aproximativ un sfert în fiecare an. Armenia înseamnă duduk și shashlik, churkkhela și lavash, covoare și lacul Sevan, munți nobili și păduri verzi și dese, caise, Ararat - coniac și munte, ospitalitate... Și există nenumărate mănăstiri vechi, unele dintre principalele atracții turistice: Tatev, Noravank, Haghartsin, Geghard. Lista ar putea continua la nesfârșit, dar trebuie să vedeți Armenia cu ochii voștri, să o gustați și să vă bucurați de savoarea ei.

bottom of page