top of page
Top
Image by Neven Krcmarek

slovenia & croatia

perioada

12-23 august

preț

1600€ până la 22 iulie
1700€ după 23 iulie

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Tilen Dominik Perko
Image by Mikita Karasiou

Imaginați-vă o țară cât 2/3 din teritoriul Moldovei, adăugați acestui teritoriu o bucată din munții Alpi, lacuri cristaline, Marea Adriatică, arhitectură europeană, frumusețe elvețiană a naturii și veți primi în final Slovenia! O țară atât de mică, dar atât de bogată în locuri pitorești, gastronomie neobișnuită, fiind influențată de cultura alpină și mediteraneană. Slovenia demult se află în lista noastră de must-see!
Însă călătoria nu se va limita doar la frumusețile Sloveniei, ci vom traversa frontiera pentru a vizita renumitul oraș al Croației Pula și neapărat vom trece prin parcul național Plitvice, care este unul dintre cele mai frumoase locuri naturale din întreaga Lume!
Rezervă-ți neapărat un loc în grup, căci sunt doar 7!

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page