logo.png

CANARY ISLANDS

Where is always spring

26.09 - 04.10.2020

TENERIFE

Screen Shot 2019-08-28 at 13.34_edited.p

Tenerife este cea mai mare insulă din arhipelagul Insulelor Canare, la numai 300 km de coasta Africii de Nord. Plaje spectaculoase de nisip negru, da, acel nisip negru vulcanic, păduri de coniferi care, când vom merge prin ele, ne vor da acel suflu de aer proaspăt și refugiu de căldura de la plajă și desigur, mărețul munte vulcanic Teide, care este cel mai înalt vârf din Spania și din Oceanul Atlantic, impresionant prin peisajele sale cu aspect lunar. El aruncă cea mai mare umbră existentă pe Pământ. Se vede și de la 30–40 km depărtare. Datorită împrejurimilor cu aspect marsian, aici s-au filmat celebrele producții cinematografice "Star Wars" și "Planeta Maimuțelor"!

CUNOASTE TENERIFE ÎN IMAGINI

€ 730
8 ZILE
7 LOCURI
d40928_e9c44874dad84279a4c5f55c9d6b0a6b_

Chiar și noi, necătând la faptul că am fost în Tenerife deja de 4 ori, am reușit să îndrăgim insula din a 2 sau poate chiar a 3-a oară, atunci când, călătorie după călătorie, am reușit să selectăm cele mai frumoase locuri ale insulei. Acum, călătoria reprezintă un amalgam de emoții, priveliști și experiențe. Totuși, întrucât duceți dorul de Ocean, vom face ca el să nu lipsească în nici una din zile, însă programul va include și alte locații, ca să fie călătoria diversă și memorabilă! 
Vom vizita sătucuri, vom face hiking în munți, vom vizita unul din cele mai nebune aqua parkuri din lume - Siam Park, vom bronza pielea, o să cucerim valurile Oceanului și desigur, în fiecare seară vom găti produse de mare la grill și la un pahar de vin spaniol, ne vom împărtăși impresiile!

P.s. Și pe lângă toate, avem și o surpriză pentru voi, ceva ce nu ați mai făcut niciodată și cine știe dacă o să mai puteți face, însă cu siguranță experiența e demnă de a fi clasată în categoria - ONCE IN A LIFETIME!

 

Screen Shot 2019-08-28 at 16.08.33.png

VEZI POZELE VILEI NOASTRE

€730
Pretul include

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: plajă, city walking, hiking;
- Numărul de nopți în călătorie: 8
- Numărul maxim de persoane în grup: 12
- Tip transport intern: mașini chirie tip SUV;
- Tip cazare: vilă;
- Călătorii cu pașaport moldovenesc trebuie să-l aiba biometric cu o dată de valabilitate minim 6 luni de la data de întoarcere.

- Aprox. 100eur pentru produsele alimentare care le vom procura la vilă și
   combustibil;
- Câte 35 euro pentru intrarea în Siam Park și Loro Park; (opțional)
- Asigurarea medicală. (opțional)

- Zborul Chișinău - Tenerife - București; (2 escale de la Chișinău și una la retur spre Otopeni)
- Transferul cu microbuz privat de la București la Chișinău;
- Cazare pentru toată perioada în vilă cu dormitoare duble;
- Mașini în chirie pentru toată perioada;
- Bagaj de mână cu dimensiunile 55x40x25cm (10kg) și o geantă mică 35x20x20 (2kg);

- însoțirea grupului de către Team Leader.

6a50fcf40062f205e85188076d99d35c.jpg

Casa las Zocas, situată la 5km de aeroport, dispune de bazin și priveliște uimitoare spre munții insulei. În interior avem bucătărie, 3 băi și 5 dormitoare. Casa poate găzdui până la 12 persoane. Va servi drept loc unde ne vom petrece nopțile, mici dejunurile și cinile la un pahar cu vin. Vom locui aici pentru toată perioada și, cu mașinile care le vom avea luate în chirie pentru toată perioada, vom cutreiera insula.

calatorii 64px.png

cĂLĂTORII

galerie 64px.png

GALERIE

about us 64px.png

DESPRE NOI

contact .png

VIDEO

CONTACTE