top of page
Top
Image by Maria Lupan
2000x2000w.png

NOI NU NE PUTEM SĂTURA DE

tenerife

datele călătoriei

prețul călătoriei

numărul de locuri

contact

septembrie 2023

1300€

5 disponibile / 10

+373 605 63636

Cerros-de-Mavecure-Colombia-_gabrielp07_
Image by Richard Powazynski

Această insulă fermecătoare a Atlanticului am arătat-o deja la 5 grupuri. În aceste 5 călătorii am reușit să vedem multe locuri, am trăit multe momente, am încercat diferite lucruri noi. Acum, călătoria reprezintă un amalgam de emoții, priveliști și experiențe. Totuși, întrucât duceți dorul de Ocean, vom face ca el să nu lipsească în nici una din zile, însă programul va include și alte locații, ca să fie călătoria diversă și memorabilă! Ne vom pierde pe străzile sătucurilor locale, vom face hiking în munți, vom vizita aquapark-ul Siam Park, considerat unul dintre cele mai mari în lume, vom savura atmosfera vilei noastre spaniole.

Image by Gustavo A. Pérez

teide

Gigantul și împăratul Oceanului Atlantic - cel mai înalt munte al Spaniei și al întregului Atlantic. Este principala atracție naturală a insulei, el și împrejurimile lui. Odată ce te apropii către el, observi cum priveliștea din geamul mașinii treptat se schimbă din pământească în una cosmică, marsiană. Până ajungem să călătorim pe alte planete, Pământul nostru ne oferă posibilitatea respectivă.

Маска

masca

Dacă și există vreun top al satelor cu cea mai spectaculoasă amplasare și priveliște, Masca la sigur ar trebui să se regăsească în acea listă! Îmbrățișat de stânci abrupte, amplasat pe muchie de munte, atrage călătorii prin panoramele de aici și drumeția incredibil de pitorească de câțiva kilometri până la Ocean.

Image by David Babayan

stargazing

Împreună cu insulele Hawaii și deșertul Atacama din Chile, insulele Canare sunt unul din acele 3 locuri pe Planeta noastră de unde se poate cel mai bine de urmărit cerul de noapte. Fiind departe de luminile civilizației și având înălțimi de peste 3-4 mii metri, stelele aici sunt așezate pe cer ca și pe palmă. Un moment de conexiune maximă cu Universul și ființa ta. E priveliștea care te face să înțelegi cât de mici suntem, totuși, și cât de mare Universul e.

Image by Frank Chomiuk

parc rural anaga

În una din zile vom fugi de soarele cald în pădurea din nordul Insulei, pădure inclusă în lista patrimoniului mondial natural UNESCO. Păstrând în inima sa plante endemice și fiind amplasată pe cea mai veche porțiune a insulei, formată acum 7-9 milioane de ani în urmă, această pădure pur și simplu teleportează în timp. E locul unde se poate vedea cum arăta natura atunci când omul era mai în conexiunea cu ea.

Image by Gustavo A. Pérez

kayak și snorkeling

Indiferent de vârstă, delfinul nu lasă pe nimeni matur. O dată ce vede, se trezește copilul chiar și în cei care nu l-au simțit de ani. Aceste creaturi transmit o stare aparte. Apoi, cu această stare vom merge să înotăm împreună cu broaștele țestoase. E superb să te simți contopit cu viața acvatică a Planetei noastre. Atât de rar ajungem să ne conectăm la această lume paralelă care există aici, permanent, are propriile sale legi, animale și plante!

Image by Daria Nepriakhina 🇺🇦

Plajele din Tenerife sunt o capodoperă aparte. Negru, vulcanic, impresionant, nisipul de pe plajele insulei diferă de absolut tot ce ați avut ocazia să vedeți până acum. Panorame cum nu ați mai văzut până acum. Plajele impresionează cu priveliștea și de sus, și de jos. Noi vom avea de toate, și cu nisip negru, unele mai puțin, cu valuri și mai liniștite, unele aglomerate, altele aproape pustii. Frumusețea locurilor va deveni un etalon, un punct de comparație cu frumusețile care le vei mai întâlni ulterior în viață.

Vila din Tenerife
Vila este situată în sudul insulei. Dispune de 5 dormitoare duble, 4 băi. Are curte interioară, mult soare, priveliște frumoasă.

Arrow+for+Page+1_1.gif
wego_white_cube.png
homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png
power-plug.png

EXPEDIȚII

ACASĂ

POWER BREAKS

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

checklist.png

REGULAMENT

bottom of page