logo.png

SOUTH EAST ASIA

Your summer in winter

 

După 6 ani de călătorii în Asia de Sud-Est, după ce am vizitat toate țările în regiune, ca și experiență, ca și locuri, cultură, oameni și bucătărie, dorim să Vă arătăm anume aceste 2 țări. Thailanda pentru plajele sale pitorești, pentru bucătăria care te va trage mereu înapoi în Asia, pentru oamenii calzi, pentru soarele fierbinte. Cambodgia pentru unul din cele mai mărețe temple existente ca și construcție și cel mai mare templu budist din lume - Angkor Wat, pentru cea mai sălbatică plajă vizitată de noi în Asia de SE, pentru istoria acestei țări, care mai puțin de 50 de ani în urmă era teritoriu al durerii, lacrimilor și terorii.

Călătoria va lăsa în interiorul vostru stări diverse, uneori la extreme, însă cu siguranță va fi una din cele mai memorabile aventuri din viața voastră.

THAILAND & CAMBODGIA

9-29 IANUARIE 2020

DESCOPERA TRASEUL

Bangkok - Khao Lak - Similan Islands - Ao Nang - Chiang Rai - Siem Riep - Sihanoukville - Phnom Penh

CUNOASTE LOCATIILE

bangkok


Dacă ar fi nevoie de găsit un sinonim Bangkok-ului, probabil acesta ar fi fost "drive". Mereu în mișcare, mereu aglomerat, mereu treaz este acest măreț oraș! Păstrează cu respect printre sutele de clădiri zgârie nori amintirile trecutului - dovadă sunt acea mulțime de temple, muzee și stupe. 
Dacă ziua orașul oferă opțiuni culturale și gastronomice, seara Bangkok-ul se transformă într-un mare centru de distracții, puțin probabil că veți petrece timpul atât de vesel în altă parte decât în veșnic bătătoare inimă a Bangkok-ului!

CHIANG RAI

Căpitala regiunii cu același nume, Chiang Rai, este unul din cele mai liniștite și puțin aglomerate orașe din traseul nostru în Thailanda. Principalul, dar nu unicul motiv pentru care venim aici, este Templul Alb, deseori introdus în lista locurilor care trebuie vizitate de-a lungul vieții. Istoria și arhitectura locului impresionează puternic. Tot aici, în Chiang Rai, vom avea ocazia să ne plimbăm cu bicicletele. Sună un pic straniu pentru a fi ceva special, însă da, este. Locul unde o vom face ne va aduce în suflete bucuria unui copil!

BRONZUL THAILANDEZ

Thailanda demult ne-a cucerit prin plajele sale. Da, sunt aglomerate, dar sunt aglomerate dintr-un motiv - sunt frumoase! Noi încercăm la maxim să evităm destinațiile populare (Phuket, Pattaya, Samui), oferindu-vă experiența locurilor mai autentice, mai retrase, dar nu le excludem nici pe cele care merită cu adevărat văzute, chiar dacă vom întâlni acolo mulți călători (Similan Islands, de exemplu). Facem totul ca atunci când reveniți acasă, amintirile să vă încălzească încă mult timp, la fel cum o va face și soarele Thailandez când veți fi la plajă!

phnom penh

Capitala Cambodgiei, un oraș milionar, un alt miracol asiatic. Aici, ca în toată Asia, religia este învecinată cu viața de zi cu zi, templele antice se află la marginea centrelor comerciale moderne, identitatea culturii se reflectă în arhitectura, bucătăria națională și stilul de viață al cambodgienilor.

Sihanoukville

Pe una din insulițele regiunii, la o oră distanță de țărmul asiatic, se ascunde plaja... cea mai îndrăgită de noi în toată Asia de Sud Est. Extrem de lungă, liberă, cu nisip alb și apă azurie, acest mic paradis încă rămâne ascuns de turiști. Iar orașul Sihanoukville, puțin câte puțin, devine un fel de Las Vegas al țării - contrast nemaiîntâlnit!

Siem reap / angkor wat


Acest oraș reprezintă porțile spre cel mai mistic, grandios și faimos loc al Cambodgiei, templul Angkor Wat. Complexitatea construcției lui până în prezent fărâmă mințile inginerilor și constructorilor moderni, luând în considerație cât de repede a fost construit. La momentul de față, Angkor Wat este cel mai mare templu budist din lume, atragând zilnic peste 10 mii de călători! Orașul Siem Reap este și el o experiență în sine, oferind o diversitate largă de restaurante, cafenele și distracții, oraș care nu adoarme nici pentru un minut!

€2250
Pretul include

- Zbor Chișinău - Bangkok/Phnom Penh - Chișinău;;
- Cinci zboruri interne pe parcursul călătoriei;
- Cazare pentru toată perioada în hotele;
- Micul dejun pentru unele hotele;
- Bagaj de mână 7kg și de cală 20kg;
- Toate trasnferurile terestre și cu ferryboat-ul;
- Turul de o zi spre Similan Islands;
- Biletul de intrare în toate templele din program;
- Însoțirea grupului de către Team Leader.

- Mâncarea;
- Excursiile opționale;
- Tips pentru ghizi.

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: odihnă la plajă, descoperirea orașelor, cunoașterea istoriei;
- Numărul de nopți în călătorie: 20
- Numărul maxim de persoane în grup: 8
- Tip transport intern: avion, autobus, ferryboat
- Tip cazare: hotele 3-4*
- Vaccinurile nu sunt obligatorii
- Viza: Pentru Thailanda, cetățenii români nu au nevoie de viză, cei moldoveni sunt nevoiți să aplice pentru a o obține. Prețul ei nu este inclus în prețul călătoriei, însă vă putem oferi ajutor ca să o obțineți. Pentru Cambodgia, cetățenii cât moldoveni cât și cei români, obțin viza la intrare în țară.

#wegoxpeditions | Chisinău, Moldova © 2013-2020.

iconfinder_facebook_1164534_edited.png
iconfinder_instagram_1164531_edited.png

Follow us:

Our partners:

logo-1.png
turkish-airlines (1).png