top of page
Top
Image by Connor Robertson

IRELAND
london & scotland

Acest power break plin de aristocrație va începe din cosmopolita Londra, unde veți face cunoștință cu Big Ben și Turnul Londrei, veți inspira prospețime în Hyde Park și cultură în muzeele sale, înainte de a lua zborul către Glasgow. Acolo, lăsați arhitectura georgiană și victoriană să vă transporte înapoi în timp pe străzile pietruite și în cele din urmă, la doar o oră de zbor distanță, vom ateriza la Dublin, unde mașinile ne vor aștepta ca să explorăm cele mai emblematice locuri ale insulei.

Image by Colin C Murphy

LONDON

Chiar dacă toată perioada călătoriei am petrece-o doar la Londra, oricum am pleca din el cu impresia că... încă atâtea sunt de văzut. Londra, considerată de unii ca fiind capitala lumii este un oraș cu o alegere imensă de cafenele, muzee, bar-uri, castele, spații verzi. Poți petrece zile întregi explorând fiecare dintre aspectele enumerate în parte. Noi însă, având timpul limitat, vom include în programul călătoriei doar cele mai frumoase, grandioase și epice locuri.

GLASGOW

Puțin cunoscut dar atât bogat în a oferi, Glasgow are șanse mari să te surprindă. Vom merge la The Burrell Collection - una dintre cele mai mari colecții private din Lume cu peste 9000 de artefacte cu o istorie de 6000 de ani, ne vom relaxa în Glasgow Botanical Gardens și admira muralele din oraș. Dacă îți este interesant, poți merge să vezi procesul de distilare a băuturii scoțiene tradiționale - whiskey sau să explorezi cafenelele moderne, de care Glasgow nu duce lipsă.

IRELAND

Dacă nu ai fost niciodată în Irlanda, 3 zile este perioada perfectă pentru a face cunoștință cu acest tărâm și să te îndrăgostești de el. Road trip-ul va începe și va sfârși în Dublin, cu locații fenomenale vizitate în interiorul insulei și pe coastă. Vom vizita castele, renumitele stânci Cliffs of Moher, lacuri, orașe cu farmec aparte. În opinia noastră, este destinația cu climă perfectă pentru a evada din arșița urbană.

Image by Luke Stackpoole
Image by Roman Akash
Image by Andi Kulse
 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page