top of page
Top
Image by Martin Katler

VENICE & SICILY

Image by Juan Martin Lopez
Image by Anton Ivanov

Veneția, cunoscută drept "orașul apelor", te întâmpină cu străzile sale înguste, canalele romantice și clădirile istorice pline de eleganță. De-a lungul secolelor, Veneția a fost un centru al artei, al arhitecturii și al modei, iar acest lucru se reflectă în fiecare colț al orașului. În timp ce te plimbi pe străzile sale, vei putea admira operele de artă ale unor maestri precum Tintoretto, Titian și Veronese în muzeele și bisericile sale magnifice. Piața San Marco, cu celebrele sale columne de leu și catedrala sa splendidă, este o mărturie a bogăției și a grandoarei Veneției în timpurile sale de glorie.

Pe de altă parte, Sicilia te întâmpină cu farmecul său rustic, peisaje spectaculoase și o cultură bogată, ce reflectă o istorie îndelungată de influențe ale diferitelor civilizații mediteraneene. Sicilia este, de asemenea, cunoscută pentru gastronomia sa delicioasă, care îmbină influențe arabe, grecești și italiene. De la paste și pizza la fructe de mare proaspete și deserturi delicioase, vei fi răsfățat cu arome și gusturi unice în fiecare colț al insulei.

În timp ce Veneția reprezintă eleganța și rafinamentul, Sicilia te invită să te relaxezi și să te bucuri de farmecul său autentic. Două experiențe culturale diametral opuse în cadrul aceleiași țări, Italia, care te vor încânta și îți vor oferi perspective diverse asupra bogăției sale culturale.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
wego logo orizontal.png
bottom of page