Image by Andrzej Suwara
logo.png

destinația cu o realitate total diferită de prejudecăți

thailand

datele călătoriei

prețul călătoriei

disponibilitate

contact

12.01-28.01.2023

2350€

locuri sunt

+373 605 63636

Image by Denys Nevozhai
Image by Mathew Krizmanich

Dacă să enumeri trei locații din Thailanda care le cunoști, care ar fi ele? Cel mai probabil Bangkok, Phuket și Pattaya sau insulele Phi Phi. În expediția noastră WE GO Thailand noi nu vizităm nici una dintre ele, cu excepția Bangkok-ului. Am fost, cândva, dar în acele 5-6 călătorii care deja le-am avut în Thailanda am descoperit locuri cu totul și cu totul speciale. Insulițe cu apă azurie, fără transport motorizat, locuri în care natura continuă să domine iar Omul doar și-a găsit colțișorul lui. 
Deși există o sumedenie de prejudecăți legate de această destinație, îți garantăm că le vom șterge pe toate. Vei descoperi o țară cu bucătărie gustoasă, natură bogată, oameni calzi și un spațiu în care ai să vrei să revii nu o dată!

Image by Alejandro Cartagena 🇲🇽🏳‍🌈

bangkok

Dacă ar fi nevoie de găsit un sinonim Bangkok-ului, probabil acesta ar fi fost "drive". Mereu în mișcare, mereu aglomerat, mereu treaz este acest măreț oraș! Păstrează cu respect printre sutele de clădiri zgârie nori amintirile trecutului - dovadă sunt acea mulțime de temple, muzee și stupe. 
Dacă ziua orașul oferă opțiuni culturale și gastronomice, seara Bangkok-ul se transformă într-un mare centru de distracții, puțin probabil că veți petrece timpul atât de vesel în altă parte decât în veșnic bătătoare inimă a Bangkok-ului.

Image by Artur Kornakov

khao lak

Un loc ideal pentru primul contact cu plajele Thailandeze. Situat pe coasta mării Adamane, orășelul atrage călătorii pentru plaje nesfârșite cu nisip alb ca făina, golfuri stâncoase și cascade ascunse, junglă densă și mare limpede de un turcoaz ademenitor! Tot aici vom vedea câteva clădiri devastate de tsunamiul din 2004.

Image by Vitaly Sacred

similan islands

Insulele Similan sunt un grup mic de insule nelocuite în Marea Andamană, declarate parc național în 1982. Insulele Similan sunt printre 10 cele mai frumoase din lume. Lumea subacvatică diversă, junglă, palmieri, plaje impecabile și marea azurie - toate acestea reprezintă fundal ideal pentru următoarea ta poză de cover!

Morakot-Cave-beach-jpeg-4.7-mb-1200x800.jpg

koh mook

Un mic paradis pierdut undeva în apele mării. Datorită depărtării sale, nu toți călătorii au răbdare să ajungă aici, doar de în excursie de pe insulele apropiate, ca să viziteze perla insulei Koh Mook - peștera Emerald Cave. Noi datorită faptului că vom trăi pe insulă, o vom vizita dimineața, atunci când nimeni nu va perturba liniștea acelui loc!

Image by Paul Szewczyk

koh lipe

Departe în sudul Thailandei, unde în capătul orizontului deja se vede țărmul Malaeziei s-a pierdut în larg o insulă, Koh Lipe. Are plaje, cafenele și apusuri care ne fac să revenim din nou și din nou din momentul în care am descoperit această locație. 

Image by Darcey Beau

chiang rai & chiang mai

Viața în nordul Thailandei într-un tempou total diferit de cel din centru și sudul țării. Aerul un pic mai proaspăt de munte parcă liniștește oamenii, domolește viața fierbinte de la litoral. Aceste două locații ne vor apropia de cultura și autenticul țării. Aici vom vizita renumitul în întreaga lume templu alb, cel din imaginea de mai jos. Fiind inițial un templu obișnuit, acesta a fost avariat de un cutremur, iar autoritățile n-au dorit să îl restabilească. Un arhitector local și-a asumat acest gest cu condiția că îl reconstruiește în felul care-l dorește. Pe final, s-a primit o bijuterie unică în lume. Teritoriul templului este în continuă transformare, la fiecare întoarcere descopeream lucruri noi create de arhitector. Tot în această regiune vom vizita plantații de ceai, parc în care trăiesc girafe și zebre, templul albastru, doritorii vor merge în rezervații cu elefanți și desigur vom da corpului mâncare în cafenele cu atmosferă cosmică!

Arrow+for+Page+1_1.gif
wego_white_cube.png
homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

ACASĂ

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE WE GO

checklist.png

REGULAMENT