top of page
Top
Image by USGS
2000x2000w.png

north pole

datele călătoriei

prețul călătoriei

disponibilitate

contact

16-23 martie 2023

1700€

locuri sunt

+373 605 63636

Image by Lloyd Woodham
Image by Eirik Hodne

Te îndemn să dai Play și lasă sunetele polului nord să răsune pe fundal până tu faci cunoștință cu informația

Svalbard este un tărâm magic, cu peisaje de gheață și zăpadă care îți taie respirația. Munții sunt impunători, cu vârfuri acoperite de zăpadă și ghețari care strălucesc în soare. Fiordurile adânci sunt un adevărat spectacol, cu apa cristalina care reflectă cerul de culoare albastră.

Aici, animalele sălbatice prosperă, de la urșii polar la balene și foci, oferind oamenilor oportunitatea de a se apropie de aceste creaturi fascinante. Orașele istorice, precum Longyearbyen și Barentsburg, adăpostesc oameni curajoși care trăiesc într-un mediu polar dur, oferind oamenilor oportunitatea de a experimenta viața într-un loc unic.

Svalbard este o destinație plină de dragoste pentru natura sa neatinsă și pentru viețuitoarele sălbatice care își trăiesc viața acolo. Este un loc unde poți simți că ești acasă, unde natura și liniștea te îmbrățișează și te fac să te simți în pace cu lumea.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
wego logo orizontal.png
bottom of page