top of page
Top
Image by Sylwia Bartyzel

india

perioada

29.11-12.12.2023

preț

2300€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Joshuva Daniel
Image by Jannes Jacobs

India este una dintre cele mai uimitoare țări din Asia de Sud. Leagănul civilizației antice, locul de naștere al budismului și al hinduismului, se situează pe locul al doilea în lume în ceea ce privește populația și continuă să îndrăgostească în sine călătorii dornici de experiențe incredibile!
India este misterioasă, fiind unica în felul său, cu siguranță se poate afirma că nu mai există un asemenea loc pe Pământ. Un amalgam de culori și mirosuri, un caleidoscop de tradiții, uneori șocant, dar încă neatins din timpuri imemoriale. Palatele mărețe, templele vechi și alte atracții ceremoniene se învecinează cu bazare zgomotoase - aici nu există bogăție, însă există viață. Iar pentru orice oraș, fundalul îl reprezintă peisaje minunate precum vârfuri de munte, jungle sau plaje - natura locală este pătrunsă de frumusețe. Cei ce vin aici, vin și pentru iluminare: în izolare de agitația occidentală, începi să privești lumea cu alți ochi. India, cu toate tradițiile și istoria sa, în 5000 de ani, reușește să se combine perfect cu realitatea modernă.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page