top of page
Top
Image by Roi Dimor

brazilia

Image by Rafaela Biazi
Image by Thiago Sanchez

Brazilia este o țară captivantă din America de Sud, cunoscută pentru cultura sa vibrantă și peisajele fermecătoare. Această țară este cu adevărat un paradis pentru fiecare suflet în căutare de aventură. Pe măsură ce începi o călătorie prin această națiune vastă, vei experimenta o varietate extraordinară de priveliști. Aici, există o mulțime de experiențe care vor depăși orice imaginație.

Fie că îți dorești să descoperi cele mai frumoase locuri din Brazilia sau visezi la cele mai bune destinații, această expediție va satisface setea ta de uimire și aventură. De la ritmul palpitant al orașelor la frumusețea serenă a parcurilor naturale, Brazilia nu încetează niciodată să uimească vizitatorii.

Printre cele mai pitorești locuri din Brazilia, vei descoperi o mulțime de peisaje uimitoare, care se întind de la medii urbane aglomerate până la teritorii sălbatice și neatinse. Descoperă bijuteriile ascunse ale acestui paradis tropical, permițându-ți să simți pulsul Braziliei prin natura sa magnifică, oamenii inimoși și istoria sa bogată.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page