4I6A8025.jpg
logo.png

regulamentul expedițiilor

 

1. WE GO își lasă dreptul de a selecta membrii pentru expediție.

 

2. În cazul în care persoana din motive personale decide să nu meargă în expediție după ce a achitat parțial sau integral costul ei, banii îi vor fi restituiți cu excepția costul biletului de avion și altor cheltuieli suportate în numele său care nu pot fi rambursate, plus o penalitate de 100 euro.

 

3. În cazul în care persoanei îi este refuzată eliberarea vizei de către ambasadă înainte de data plecării, banii achitați pentru călătorie vor fi restituiți integral sau parțial (excluzând costul biletului de avion și alte cheltuieli dacă acestea au avut loc și nu pot fi rambursate).

4. Viza (în cazul în care este nevoie) nu intră în costul călătoriei și cheltuielile pentru obținerea ei sunt suportate personal. Noi asigurăm tot ajutorul legat de obținerea ei.

 

5. În cazul în care pe perioada călătoriei sunt închiriate mașini, acestea vor fi folosite strict în conformitate cu programul călătoriei. Mașinile nu vor fi folosite în scopuri personale de către membrii grupului.

 

6. În cazul în care transportul închiriat pentru călătorie este accidentat în vreun fel, daunele sunt suportate de întreg grup în cazul în care compania de chirie cere o compensație.

 

7. Întrucât aceasta este o călătorie de grup, ea va decurge conform planului stabilit de Team Leader-ul călătoriei. În cazul în care apar oportunități neprevăzute, decizia finală va fi luată în conformitate cu dorințele majorității.

 

8. Pentru desfășurarea cu succes a călătoriei, rugăm să urmați planul călătoriei stabilit de WE GO, respectați ceilalți membri ai grupului și  indicațiile Team Leader-ului.

 

9. În cazul în care grupul nu este adunat și călătoria nu va avea loc, avansul achitat pentru expediție este restituit integral.

 

10. În cazul în care persoana aduce prejudicii materiale apartamentului/casei închiriate, el este obligat să le achite stăpânului locuinței dacă cel din urmă cere recompensa prejudiciilor aduse. 

 

11. În cazul în care datele desfășurării călătoriei sunt modificate și nu vă convin, banii achitați vor fi restituiți în totalitate.

REGULI COVID-19
12. În cazul în care persoana este testată pozitiv înainte de călătorie și nu poate merge, se aplică condițiile din punctul 2

13. Cheltuielile pentru test cât înainte de plecare cât și la retur, dacă acestea sunt necesare, sunt suportate de către călător personal

451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE NOI

checklist.png
telephone.png

REGULAMENT

CONTACTE