top of page
4I6A8025.jpg
2000x2000w.png

REGULAMENTUL EXPEDITIILOR

recnzii

1. WE GO își păstrează dreptul de a selecta membrii pentru expediție.

 

2. Călătoria poate fi achitată în tranșe, prima tranșă fiind de 60% din costul călătoriei. Tranșa este nerambursabilă în cazul în care persoana din oarecare motive nu merge în călătorie. 

3. Datele călătoriei pot suferi modificări cu 1-3 zile față de cele afișate pe site. Durata călătoriei însă va rămâne neschimbată.

 

4. Viza (în cazul în care este nevoie) nu intră în costul călătoriei și cheltuielile pentru obținerea ei sunt suportate personal. Noi asigurăm tot ajutorul legat de obținerea ei.

 

5. În cazul în care pe perioada călătoriei sunt închiriate mașini, acestea vor fi folosite strict în conformitate cu programul călătoriei. Mașinile nu vor fi folosite în scopuri personale de către membrii grupului.

 

6. În cazul în care transportul închiriat pentru călătorie este accidentat în vreun fel, daunele sunt suportate de întreg grup în cazul în care compania de chirie cere o compensație.

 

7. Întrucât aceasta este o călătorie de grup, ea va decurge conform planului stabilit de WE GO. În cazul în care apar oportunități neprevăzute, decizia finală va fi luată în conformitate cu dorințele majorității.

 

8. Pentru desfășurarea cu succes a călătoriei, rugăm să urmați planul călătoriei stabilit de WE GO, respectați ceilalți membri ai grupului și  indicațiile Team Leader-ului.

 

9. În cazul în care grupul nu este adunat și călătoria nu va avea loc, avansul achitat pentru expediție este restituit integral.

 

10. În cazul în care persoana aduce prejudicii materiale locuinței închiriate, el este obligat să le achite proprietarului dacă cel din urmă cere recompensa prejudiciilor aduse. 

 

11. În cazul în care datele desfășurării călătoriei sunt modificate și nu vă convin, banii achitați vor fi restituiți în totalitate.

12. În cazul în care persoanei îi este refuzată eliberarea vizei de către ambasadă înainte de data plecării, banii achitați pentru călătorie vor fi restituiți integral sau parțial (excluzând costul biletului de avion și alte cheltuieli dacă acestea au avut loc și nu pot fi rambursate).

homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png
power-plug.png

EXPEDIȚII

ACASĂ

POWER BREAKS

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

checklist.png

REGULAMENT

bottom of page