top of page

REGULAMENTUL EXPEDIȚIILOR

1. Prima regulă din Biblia nescrisă a călătoriilor - nu contează unde mergi, ci contează cu cine mergi. Anume din acest motiv WE GO își păstrează dreptul de a selecta membrii pentru expediție fără explicarea motivelor refuzului. 

 

2. Călătoria poate fi achitată în tranșe, prima tranșă fiind de 50% din costul călătoriei. Tranșa este nerambursabilă în cazul în care persoana din oarecare motive nu merge în călătorie. 

3. Datele călătoriei pot suferi modificări cu 1-3 zile față de cele afișate pe site. Durata călătoriei însă va rămâne neschimbată.

 

4. Viza (în cazul în care este nevoie) nu intră în costul călătoriei și cheltuielile pentru obținerea ei sunt suportate personal. Noi asigurăm tot ajutorul necesar și oferim toate documentele necesare pentru a fi depuse la consulat.

 

5. În cazul în care pe perioada călătoriei sunt închiriate mașini, acestea vor fi folosite strict în conformitate cu programul călătoriei. Mașinile nu vor fi folosite în scopuri personale de către membrii grupului.

 

6. În cazul în care transportul închiriat pentru călătorie este accidentat în vreun fel, daunele sunt suportate de întreg grup în cazul în care compania de chirie cere o compensație. Însă, ca să nu fie situații neplăcute, noi mereu achiziționăm asigurare care acoperă toate daunele.

 

7. Întrucât aceasta este o călătorie de grup, ea va decurge conform planului stabilit de WE GO. În cazul în care apar oportunități neprevăzute, decizia finală va fi luată în conformitate cu dorințele majorității.

 

8. Pentru desfășurarea cu succes a călătoriei, rugăm să urmați planul călătoriei stabilit de WE GO, respectați ceilalți membri ai grupului și  indicațiile Team Leader-ului. În cazul în care unul dintre membrii grupului dă dovadă de comportament agresiv, neadecvat sau va manifesta lipsă de respect pentru Team Leader sau alți membri, acesta va fi înlăturat din grup.

 

9. În cazul în care grupul nu este adunat și călătoria nu va avea loc, avansul achitat pentru expediție este restituit integral.

 

10. În cazul în care persoana aduce prejudicii materiale locuinței închiriate, el este obligat să le achite proprietarului dacă cel din urmă cere recompensa prejudiciilor aduse. 

 

11. În cazul în care datele desfășurării călătoriei sunt modificate și nu vă convin, banii achitați vor fi restituiți în totalitate.

12. În cazul în care persoanei îi este refuzată eliberarea vizei de către ambasadă înainte de data plecării, banii achitați pentru călătorie vor fi restituiți integral sau parțial (excluzând costul biletului de avion și alte cheltuieli dacă acestea au avut loc și nu pot fi rambursate).

wego logo orizontal.png
bottom of page