top of page
Top
Image by Simon Berger

ecuador

perioada

16 zile, martie 2024

preț

3100€

disponibilitate

9 locuri

contact

+373 605 63636

unsplash-l0TziH9PJiM_edited.jpg
woman in blue sleeveless dress holding b

Te îndemn să dai Play și lasă sunetele Amazonului să răsune pe fundal până tu faci cunoștință cu informația

Pentru o țară atât de mică, precum este Ecuador, are o concentrație uimitoare de parcuri naționale și locuri care te vor uimi. Ecuador este a patra cea mai mică țară din America de Sud, dar ceea ce îi lipsește în dimensiune compensează printr-o diversitate incredibilă de frumuseți ale naturii. Există puține locuri de pe planetă care sunt la fel de diverse ca peisaje precum e Ecuador. De exemplu, în Parcul Național Yasuni din Amazon, care-l vom vizita cu ghid local într-o expediție de 5 zile, doar pe o suprafață de un hectar au fost depistate 655 specii de plante. Tot acest parc este casă pentru 130 de specii de animale pe cale de dispariție. Aici continuă să trăiască triburi izolate totalmente de lume. Pregătește-te să descoperi o lume care-ți va schimba percepția despre Planeta noastră!

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page