top of page
Top

● CE ESTE WE GO?

WE GO este proiect turistic, noi organizăm călătorii de grup spre destinații mai puțin explorate de călătorul moldovean. Viziunea noastră aparte asupra călătoriilor ne-a făcut să înlocuim hotelele all-inclusive cu casele localnicilor, autocarele pline de turiști cu hiking sau cu mașini în chirie, iar odihna pasivă cu explorări și expediții. Și pentru că cei cu care descoperi împreună locurile contează nu mai puțin decât însuși locul, ne străduim să atragem în călătoriile noastre oameni pe aceeași undă cu noi.

● DE CE ALEG WE GO SI NU O AGENTIE DE TURISM?

WE GO oferă experiențe, prieteni și amintiri. Există o mare probabilitate că după o călătorie de grup nu vei mai dori să revii la ofertele standard.

● DORESC SĂ MERG ÎN CĂLĂTORIE, CUM PROCEDEZ MAI DEPARTE?

Dacă ai ales una din călătoriile WE GO, ne poți contacta la telefon, prin email sau ne poți lăsa mesaj pe pagina de Facebook/Instagram. Vei fi înregistrat în grup și imediat ce vom avea un număr minim de persoane necesar pentru călătoria respectivă, te vom contacta și îți vom explica următorii pași.
 

● EXISTĂ POSIBILITATEA CA UN GRUP SĂ NU SE FORMEZE?

Da, există și așa cazuri. Noi te vom anunța despre aceasta cu aproximativ 2 luni înainte de data stabilită pentru plecare, ca tu să ai suficient timp să planifici o altă călătorie sau să alegi alta din lista noastră. Dar poți fi sigur că facem tot posibilul ca fiecare călătorie să aibă loc.

● DORESC SĂ MERG CU WE GO, DAR NU DISPUN DE TOȚI BANII LA MOMENT. CE POT FACE?

Stai fără griji. Pentru a rezerva un loc în grup e nevoie să achiți un avans în proporție 40-50% din sumă. Restul, se achită treptat până la data plecării.

● UNDE SE AFLĂ SEDIUL WE GO?

Nu avem un sediu permanent pentru că cea mai mare parte a timpului suntem plecați în expediții. Cu toate astea, ne face mereu plăcere să ieșim la o cafea cu tine când suntem acasă. 
 

● EXISTĂ RESTRICȚII DE VÂRSTĂ PENTRU CĂLĂTORIILE WE GO?

De obicei, preferăm să luăm în grupurile noastre persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 50 de ani.

● DIN CÂTE PERSOANE ESTE FORMAT UN GRUP?

În mediu, grupurile WE GO sunt constituite din 6-12 persoane.

●  VREAU SĂ MERG SINGUR, ESTE POSIBIL?

Desigur. De fapt, nu mergi singur, mergi cu prieteni pe care încă nu îi cunoști.

● CUM VOI FI CAZAT?

Vei fi cu cazat cu o persoană de același sex într-o cameră.

● CU CE NE DEPLASĂM ÎN CĂLĂTORIE?

Tipul transportului diferă de la o călătorie la alta. În unele călătorii închiriem autoturisme, în altele ne deplasăm cu transportul local - tren, autobus. Pe pagina călătoriei este menționat ce fel de transport ne vom deplasa.

● UNDE VOM FI CAZAȚI?

După posibilitate optăm să ne cazăm în casele localnicilor (airbnb) pentru a fi mai conectați cu autenticul țării. În unele călătorii ne cazăm în hotele. 

bottom of page