top of page
Top

● CE ESTE WE GO?
 

WE GO este o companie de expediții și călătorii. Noi organizăm călătorii de grup și individuale spre orice destinație de pe Planetă. Experiența de 10 ani în organizarea călătoriilor și interacțiunea cu peste 700 de persoane ne-a făcut să definim propriul nostru stil de călătorii. Tindem să oferim experiențe autentice, frumoase și înălțătoare.

● DE CE ALEG WE GO ȘI NU O AGENȚIE DE TURISM?

Pentru că noi ne ocupăm nu doar de pregătirea tehnică a călătoriei (hotel, bilete de avion) ci și de traseu, creând program pentru fiecare zi a călătoriei. Cu noi vei descoperi o regiune sau chiar o țară întreagă, nu doar un singur hotel. Cu noi vei călători în confort, cu transferuri private, nu în autocare pline de turiști. Noi alegem hoteluri selecte, nu cele all-inclusive. Iar cel mai important - îți vei face prieteni noi cu care vei menține legătura mult timp după călătorie.

● DORESC SĂ MERG ÎN CĂLĂTORIE, CUM PROCEDEZ MAI DEPARTE?

Dacă ai ales una din călătoriile WE GO, ne poți contacta la telefon, prin email sau ne poți lăsa mesaj pe pagina de Facebook/Instagram. Vei fi înregistrat în grup și imediat ce vom avea un număr minim de persoane necesar pentru călătoria respectivă, te vom contacta și îți vom explica următorii pași.


 

● EXISTĂ POSIBILITATEA CA UN GRUP SĂ NU SE FORMEZE?

Da, există și așa cazuri. Noi te vom anunța despre aceasta cu aproximativ 2 luni înainte de data stabilită pentru plecare, ca tu să ai suficient timp să planifici o altă călătorie sau să alegi alta din lista noastră. Dar poți fi sigur că facem tot posibilul ca fiecare călătorie să aibă loc.

● DORESC SĂ MERG CU WE GO, DAR NU DISPUN DE TOȚI BANII LA MOMENT. CE POT FACE?

Stai fără griji. Pentru a rezerva un loc în grup e nevoie să achiți un avans în proporție 40-50% din sumă. Restul, se achită treptat până la data plecării.

● UNDE SE AFLĂ SEDIUL WE GO?

În inima orașului Chișinău - strada Varlaam 84

 

● EXISTĂ RESTRICȚII DE VÂRSTĂ PENTRU CĂLĂTORIILE WE GO?

Da. Vârsta minimă a participantului este de 21 ani, vârsta maximă de 59 ani. Acceptăm și minori care au împlinit vârsta de 16 ani însoțiți de părinți.

● DIN CÂTE PERSOANE ESTE FORMAT UN GRUP?

În mediu, grupurile WE GO sunt constituite din 6-12 persoane.

●  VREAU SĂ MERG SINGUR, ESTE POSIBIL?

Desigur. De fapt, nu mergi singur, mergi cu prieteni pe care încă nu îi cunoști.

● CUM VOI FI CAZAT?

Vei fi cu cazat cu o persoană de același sex într-o cameră. Există posibilitatea de a fi cazat în cameră individual pentru o taxă suplimentară.

● CU CE NE DEPLASĂM ÎN CĂLĂTORIE?

Tipul transportului diferă de la o călătorie la alta. În unele călătorii închiriem autoturisme, în altele ne deplasăm cu transportul local - tren, autobus. Pe pagina călătoriei este menționat ce fel de transport ne vom deplasa.

● UNDE VOM FI CAZAȚI?

Alegem, în dependență de destinație una dintre 3 variante posibile - hotel, vilă sau apartament. Cel mai des suntem cazați în hoteluri (de la 3 stele în sus).

wego logo orizontal.png
bottom of page