logo.png

LAND OF TASTY FOOD AND FRIENDLY PEOPLE

GEORGIA

Cât despre Georgia, de ea ne-am îndrăgostit la prima vedere! Însă atât de tare că în decurs de 15 luni am organizat 3 călătrii #wegogeorgia! E greu de redat în cuvinte ce anume provoacă această stare de nostalgie, dorință de a reveni înapoi, dar am presupune că e provocat de natura sa, de oamenii săi și desigur de bucătăria sa! 
Mestia, printre amintiri, ocupă locul întâi. Fiind îmbrățișată de munții Caucazieni, oferă câteva drumeții de neuitat, drumeții care vă vor solicita la maxim, dar merită fiecare picătură de oboseală, datorită priveliștilor care se deschid de sus. Iar gândul că acolo, jos, te așteaptă trofeul în stil georgian, cu khachapuri, khinkali și chakhapuli.. 
Tbilisi, Kazbegi, Vardzia completează perfect călătoria noastră în Georgia, fiecare cu farmecul și tainele sale!

Georgiap.jpg

Georgia

Septembrie 2020

CUNOASTE LOCATIILE

TBILISI

 

Orașul care demn poartă denumirea de căpitală a țării! Fiind creat încă 15 secole în urmă, la intersecția căilor de comerț dintre Europa și Asia, orașul nu o singură dată a fost victima atacurilor, incendiilor și transformat în ruine, însă a revenit la viață de fiecare dată. Acum, străduțele sale cât nu se poate de bine păstrează istoria acelor timpuri, fiind o plăcere să te plimbi și observi toate capodoperele sale arhitecturale.

Screen Shot 2019-08-23 at 21.34.12.png
9 LOCURI
11 ZILE
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

VARDZIA

La sudul țării, aproape de hotarul cu Turcia, văile au ascuns în sânul lor un complex, un oraș vechi construit totalmente în stâncă. Are o sumedenie de hudițe, tuneluri ascunse în stâncă și o biserică care e deschisă până în zilele noastre. Priveliștile și orașul sunt de nedescris! 

AKHALTSIKHE

În drumul nostru spre Vardzia, facem oprire la una din cele mai importante fortărețe din istoria țării, reconstruită recent. Georgienii au transformat ruinele în capodoperă de artă, creând aici hotel și restaurante, fără să piardă din spiritul autentic al cetății!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

MESTIA

Mestia, cum am menționat și anterior, e locația noastră preferată în Georgia. Pentru faptul că păstrează imaginea autentică a țării, pentru că privind în jur, din toate părțile ești înconjurat de munți de 3-4 mii metri, având impresia că te afli în Elveția, nu în Caucaz. Obișnuim să petrecem aici 3 nopți, ca să reușim să facem drumeția la lacul Koruldi și alta la glaciar, iar pe final să ne relaxăm pe iarbă, în câmpie, la poalele muntelui Ushba!

69802705_1372467169589356_20850302279011

KAZBEGI


Drumul din Tbilisi până la Kazbegi e considerat pe bună dreptate, cel mai frumos din Georgia. Serpentine, lacuri muntoase, tuneluri și munți, iar pe final, priveliște incredibilă spre muntele Kazbegi. Să vii în Georgia și să nu vizitezi acest loc e ca și cum nu ai fost în Georgia. Iar cina în cel mai bun restaurant cu priveliștea spre munte o veți păstra în amintiri pentru mult timp!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

GEORGIAN CUISINE

Bucătăria georgiană nu necesită prezentată. Deliciile ei sunt cunoscute fiecărui! Noi doar am dori să vă asigurăm că, în orișice localitate în care vom locui sau vom fi doar în trecere, deja cunoaștem restaurantele cu cele mai gustoase bucate!

iconfinder_georgia-national-world_394453

€ 920
Pretul include

- Zborul Chișinău - Tbilisi - Chișinău;
- Bagaj de mână și de cală
;
- Cazare pentru toată perioada în hoteluri de 3-4*;

- Chiria mașinilor de clasa SUV pentru toată perioada;
- Intrarea în muzeele și atracțiile turistice din program;
- Excursia la vinăria Chateau Mukhrani;
- Însoțirea grupului de către Team Leader.

- Meselor care nu sunt incluse în program;
- Cheltuieli personale.

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: city walking, culture discovering, drumeții;
- Numărul de nopți în călătorie: 10
- Numărul maxim de persoane în grup: 9
- Tip transport intern: autoturism;
- Tip cazare: hotele 3-4*

 
calatorii 64px.png

cĂLĂTORII

galerie 64px.png

GALERIE

about us 64px.png

DESPRE NOI

contact .png

VIDEO

CONTACTE