top of page
Top
Image by Dominic Krainer

indonezia

perioada

20 zile, iulie 2023

preț

3100€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Pukpik
Image by Fajruddin Mudzakkir

Descoperă fascinanta Indonezie într-o expediție uimitoare. Această națiune insulară este formată din peste 18.307 insule, răspândite în apele oceanelor Pacific și Indian. Deși multe dintre aceste insule rămân nelocuite, există o varietate uimitoare de culturi și tradiții insulare în întreaga țară.

Expediția noastră va oferi o privire captivantă asupra diversității Indoneziei. Vom începe aventura în insula Bali, un loc fermecător unde vei putea descoperi cultura și caracteristicile sale unice. Apoi, ne vom îndrepta spre Parcul Național Komodo, unde te vei îmbarca într-o mică barcă de pescuit transformată și vei petrece trei zile captivante. Aici vei avea oportunitatea rară de a întâlni dragonii Komodo, faimoși pentru dimensiunea și unicitatea lor. În plus, vei putea înota, te bucura de plajă și de peisajele spectaculoase ale parcului.

Următoarea destinație va fi insula Java, unde vom explora două parcuri naționale impresionante: Bromo și Ijen. Aici vei avea ocazia să te încânte cu priveliștea vulcanilor activi și să te aventuri în peisaje uluitoare. Călătorind prin aceste parcuri, vei experimenta senzații unice care îți vor rămâne în memorie.

În continuare, echipa noastră se va îndrepta spre insula Borneo (Kalimantan), unde vei petrece trei zile în mijlocul naturii, aproape de maimuțele mari și uimitoare, urangutanii. Această experiență va fi una de neuitat, oferindu-ți ocazia să te conectezi cu aceste specii fascinante în habitatul lor natural.

Expediția se va încheia acolo unde am început, pe insula Bali, oferindu-ți timp să te relaxezi și să te bucuri de ultimele momente ale acestei călătorii memorabile. Fiecare destinație în care vom ajunge va fi cu siguranță unică și plină de surprize, oferindu-ți o perspectivă autentică asupra frumuseții și diversității Indoneziei.

 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page