top of page
Top
Image by Bundo Kim
2000x2000w.png

două țări, două lumi aparte

japonia & coreea de sud

datele călătoriei

prețul călătoriei

disponibilitate

contact

02.05-25.05.2023

3800€

locuri disponibile

+373 605 63636

unsplash-M73a6EAuduU_edited.jpg
Image by Roméo A.

Japonia.. țară a cărei perfecționism este reflexia interiorului poporului său. Acești oameni, ai căror rădăcini se trag inclusiv de la Samurai, au păstrat în ADN-ul lor modul de viață în armonie cu natura, perfecționismul în lucruri mărunte, simplitatea în orice. Acum asta poate fi observat cu ochiul liber în felul în care japonezii și-au construit casele, clădirile și orașele, în principiile care stau la baza culturii lor. 
Prezenul Japoniei reprezintă combinație între trecut și viitor, unde pagodele vechi și porțile spiritelor coexistă în armonie cu clădiri futuristice zgârâie-nori, unde tradițiile și obiceiurile vechi se îmbină perfect cu nivelul economic super dezvoltat. 
Deși astăzi despre cultura, tradiția și filozofia Japoniei sunt scrise o sumedenie de cărți, atitudinea față de viață a oamenilor din Japonia este destul de ciudată pentru cei din west. Ei sunt capabili să admire frumusețea naturii pentru o lungă perioadă de timp și să absoarbă forță și inspirație din ea. Vederea sakurii înfloritoare și apusul soarelui sunt pentru ei un fel de simbol al neveșniciei frumuseții lumii. Chiar și priveliștea unui bambus aplecat sub zăpadă este pentru japonezi un simbol al curajului și al forței, iar grădinile create din pietre subliniază perfect tendința poporului japonez către conexiune cu momentul prezent, aprecierea frumuseții naturii și căutarea unui sens mai profund al vieții.
Amestecul perfect între moștenirea Orientului și realizările Occidentului este principalul motiv care atrage în Japonia mii de călători.

grup complet

homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png
power-plug.png

EXPEDIȚII

ACASĂ

POWER BREAKS

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

checklist.png

REGULAMENT

bottom of page