top of page
Image by Colin Watts

MADEIRA

Image by Tim Roosjen
Image by Julia Solonina

A venit momentul să deveniți familiarizați cu Madeira, deoarece este una dintre destinațiile cele mai atrăgătoare pe tot parcursul anului din Europa.

Pentru a vă familiariza mai bine, să ne întoarcem cu câteva secole în urmă. În 1419, prințul portughez Henric Navigatorul a trimis exploratori să descopere noi teritorii pentru Portugalia. Unii dintre acești exploratori harnici au dat peste un arhipelag stâncos în Oceanul Atlantic. Era nelocuit, dar cu siguranță atrăgător, cu păduri luxuriante pe munți stâncoși, plaje nisipoase lângă ape albastre răcoroase și o varietate de microclime care mențineau temperatura plăcută în toate anotimpurile. Au decis să rămână, iar lanțul insular a devenit cunoscut sub numele de Madeira, numele celei mai mari insule. A fost una dintre destinațiile cele mai atrăgătoare din Europa de atunci.

Astăzi, Madeira este cunoscută ca Perla Atlanticului și un loc ideal de explorat în orice perioadă a anului. Capitala, Funchal, este un port popular pentru navele de croazieră europene, în timp ce turiștii portughezi și britanici se îndreaptă spre insule în lunile de iarnă pentru a petrece câteva săptămâni la soare. Este momentul ca și voi să descoperiți ce face ca Madeira să fie atât de atrăgătoare.

  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.

click pe imagine pentru descriere

fotografii din expediția precedentă

wego logo orizontal.png
bottom of page