logo.png

Perla mării mediterane

MALLORCA

Probabil vă vom surprinde prin faptul că Mallorca e destinația noastră preferată. Destinația de care nici de cum nu ne putem sătura. Destinația care face pe fiecare care ajunge acolo cu noi să exclame - "Mai vreau!", "Nu vreau acasă!". Fiind atât de mică, este atât de bogată în plaje și lagune cu apă cristalină, de sătucuri a căror străzi și case de piatră sunt atât de vii, de oameni care-și trăiesc viața în liniște și a căror zâmbet te vor face să te simți atât de...! 
Acesta fiind al 9-lea an consecutiv în care vom merge în Mallorca și tocmai al 20-lea grup, ne cerem scuze pentru lipsa modestiei în cazul de față, însă nimeni, nimeni nu cunoaște și nu vă va arăta Mallorca așa cum o vom face noi! În 8 ani am reușit să selectăm plajele cele mai frumoase, să alegem cea mai comodă cazare care rămâne aceeași pe parcursul ultimilor 6 ani, restaurantele cu cea mai bună sangria și cea mai gustoasă paella!

26.06 - 04.07.2021

7 ZILE
9 LOCURI

BINISSALEM

 

Sătucul în care trăim noi. Obișnuim să-l numim sătuc pe motiv că îi lipsește aglomerația și gălăgia orașului, deși chiar este oraș. L-am ales să fie casa noastră pe perioada vacanței din mai multe motive, iar unul din principalele fiind amplasarea lui în centrul insulei, ceea ce face deplasarea comodă în oricare dintre direcții, căci noi le vom vizita pe toate! Sudul și nordul, estul și vestul!

traseu

Țara de destinatie: Spania, insula Mallorca

Perioada:  26/06 - 04/07/2021
Pașaport de călătorie: Doar cu cel românesc

Tipul călătoriei: gastronimie, plajă și explorare

Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți

Tipul cazării: vilă privată
Cheltuielile zilnice pentru mâncare: aproximativ €20-30
Echipament necesar: haine de plajă, haine confortabile pentru plimbare.


*Covid-19 info: Mallorca se află în lista locurilor cu risc minim de infectare. Momentan, în Spania se poate călători în baza pașaportului românesc plus test Covid negativ sau certificatului de vaccinare.

Playa des Moro

Una dintre plajele noastre preferate în Mallorca. Se află pe teritoriu privat ce aparține unei familii, care cu propriile forțe a câștigat câteva cauze în judecată ca aici să nu fie construit hotel. Acum teritoriul este rezervație naturală, fiind casă pentru multe specii de păsări. Iar așa apă azurie și cristalină puțin unde am reușit să mai vedem în călătoriile noastre.

Coll Baix

Nici nu știm care experiență vă va crea amintiri mai puternice, frumusețea plajei însăși sau drumul care-l vom bate până ajungem! O cărare de aproape 2 km prin pădure, ba la deal, ba la vale iar apoi pe niște pietre masive de-a lungul coastei - această zi o veți memora pentru mult timp! Fiind greu accesibilă, aici nu ajung mulți oameni, ci mai multe capre de munte!

Plaje

collbaix1.jpg

Cala Varques

Cu această plajă ne leagă multe amintiri și experiențe plăcute, de asta rămâne a fi una dintre preferatele noastre! Atunci când te plictisești de nisip, poți explora zona. În preajmă sunt peșteri, o arcă naturală în stâncă și lagune cu apă azurie. Iar cei mai curajoși pot face cliff jumping - sărituri în apă de pe stâncă de 14m ! 

10560554_552206531578706_207454958999130

Sa Calobra

Drumul spre Sa Calobra traversează munții ce se întind pe coasta de West a insulei. Vom urca cu mașinile peste 1500m în înălțime de unde se deschid priveliști spre insulă care taie respirația! Iar serpentinul ce coboară spre plajă, cei de la emisiunea 5th Gear l-au numit cel mai pitoresc în Europa!

Vom mai vizita:

În cele 8 zile petrecute pe insulă, o vom cutreiera de la Nord la Sud, de la Est la West, și în nici una din zile nu vom repeta locațiile! De fiecare dată vom merge la plaje și locuri diferite, și toate vor scoate din voi un singur sunet - WOW! Sătucul Valldemossa și Port de Soller, capul de nord al insulei Cap de Formentor și căpitala insulei Palma, toate te așteaptă! Iar ca să ajungem peste tot, vom parcurge peste 1200 de km cu mașinile luate în chirie!

Image by Josh Power
 

We go.Do you?

Despre preț

Preț: € 700

✓ Zborul tur-retur din București

✓ Transport tur-retur spre București
✓ Bagajul de mână 54x40x20 si rucsac

✓ Mașinile în chirie pentru toată perioada
✓ Cazarea pe tot parcursul expediției*
✓ Asigurarea medicală COVID-19
✓ Însoțirea grupului de către Team Leader

Nu este inclus:


✓ Mâncarea

✓ Motorina

✓ Testul COVID-19 (după necesitate)
 

Pentru a rezerva loc în grup, este nevoie de a plăti avans în mărime de 50%. Restul sumei se achită cu o săptămână înainte de data plecării.

* - pretul este prevăzut per persoană într-o cameră dublă. Persoanele care merg singure, vor fi cazate într-o cameră cu altă persoană de același sex

calatorii 64px.png

cĂLĂTORII

galerie 64px.png

GALERIE

about us 64px.png

DESPRE NOI

contact .png

VIDEO

CONTACTE