top of page
Top
Image by David Vives
2000x2000w.png

mallorca

datele călătoriei

prețul călătoriei

disponibilitate

contact

15.06-23.06.2023

1250€

locuri sunt

+373 605 63636

A fantastic sunny day at the sea at one
Image by Herr Bohn

Probabil vă vom surprinde prin faptul că Mallorca e destinația noastră preferată. Destinația de care nici de cum nu ne putem sătura. Destinația care face pe fiecare care ajunge acolo cu noi să exclame - "Mai vreau!", "Nu vreau acasă!". Fiind atât de mică, este atât de bogată în plaje și lagune cu apă cristalină, de sătucuri a căror străzi și case de piatră sunt atât de vii, de oameni care-și trăiesc viața în liniște și a căror zâmbet te vor face să te simți atât de...! 
Acesta va fi al 10-lea an consecutiv în care vom merge în Mallorca și grupul cu numărul peste 20, ne cerem scuze pentru lipsa modestiei în cazul de față, însă nimeni, nimeni nu cunoaște și nu vă va arăta Mallorca așa cum o vom face noi! În 8 ani am reușit să selectăm plajele cele mai frumoase, să alegem cea mai comodă cazare care rămâne aceeași pe parcursul ultimilor ani, restaurantele cu cea mai bună sangria și cea mai gustoasă paella!

Image by Fabian Schneidereit

playa des moro

Una dintre plajele noastre preferate în Mallorca. Se află pe teritoriu privat ce aparține unei familii, care cu propriile forțe a câștigat câteva cauze în judecată ca aici să nu fie construit hotel. Acum teritoriul este rezervație naturală, fiind casă pentru multe specii de păsări. Iar așa apă azurie și cristalină puțin unde am reușit să mai vedem în călătoriile noastre.

collbaix1.jpg

coll baix

Nici nu știm care experiență vă va crea amintiri mai puternice, frumusețea plajei însăși sau drumul care-l vom bate până ajungem! O cărare de aproape 2 km prin pădure, ba la deal, ba la vale iar apoi pe niște pietre masive de-a lungul coastei - această zi o veți memora pentru mult timp! Fiind greu accesibilă, aici nu ajung mulți oameni, ci mai multe capre de munte!

10560554_552206531578706_2074549589991308512_o-2.jpg

cala varques

Cu această plajă ne leagă multe amintiri și experiențe plăcute, de asta rămâne a fi una dintre preferatele noastre! Atunci când te plictisești de nisip, poți explora zona. În preajmă sunt peșteri, o arcă naturală în stâncă și lagune cu apă azurie. Iar cei mai curajoși pot face cliff jumping - sărituri în apă de pe stâncă de 14m ! 

sa-calobra-mallorca-scaled.jpeg

sa calobra

Drumul spre Sa Calobra traversează munții ce se întind pe coasta de West a insulei. Vom urca cu mașinile peste 1500m în înălțime de unde se deschid priveliști spre insulă care taie respirația! Iar serpentinul ce coboară spre plajă, cei de la emisiunea 5th Gear l-au numit cel mai pitoresc în Europa!

Image by Tom Podmore

În cele 8 zile petrecute pe insulă, o vom cutreiera de la Nord la Sud, de la Est la West, și în nici una din zile nu vom repeta locațiile! De fiecare dată vom merge la plaje și locuri diferite, și toate vor scoate din voi un singur sunet - WOW! Sătucul Valldemossa și Port de Soller, capul de nord al insulei Cap de Formentor și căpitala insulei Palma, toate te așteaptă! Iar ca să ajungem peste tot, vom parcurge peste 1200 de km cu mașinile luate în chirie!

homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png
power-plug.png

EXPEDIȚII

ACASĂ

POWER BREAKS

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

checklist.png

REGULAMENT

bottom of page