top of page
Top
Image by Adri Ramdeane

marrakech

perioada

26.01-30.01

preț

1250€ - până la 31/12
1350€ - după 01/01

disponibilitate

locuri limitate

contact

+373 605 63636

Image by Lautaro Chamo
Image by Mehdi El marouazi

Marrakech, unul dintre cele mai controversate orașe vizitate de WE GO vreodată, unul care se întipărește în memorie pentru totdeauna. Este, ne scuzați, a dracului de fermecător, dar totodată crează un șoc cultural imens. Cum n-ai da, vorbim unul dintre cele mai vizitate orașe de pe întregul continent African, oraș a cărui vibrații nu se opresc de sute de ani. Stilul său arhitectural și nuanțele roșietice l-au făcut unic în întreaga lume și imposibil de a fi confundat cu orice alt oraș. 
Pentru că l-am vizitat de multe ori, deja îi cunoaștem caracterul și cum cel mai bine să fie servit pe farfurie, ca să impresioneze la maxim. Pregătim o experiență cu maxim confort și nuanțe de lux, căci asta definește spiritul Marrakechului. Vom trăi în hotel tradițional superb, vom mânca în cele mai selecte localuri și vom vizita cele mai speciale locuri, locuri în care veți simți spiritul aristocrat al Marocului.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page