top of page
Top
Image by Teodor Kuduschiev

mauritius

“Mauritius was made first and then heaven; and heaven was copied after Mauritius”

Mark Twain

Image by Xavier Coiffic

Mauritius - insula bijuterie a Oceanului Indian. Am reușit să o îndrăgim din prima noastră călătorie aici, în 2018.

 

Plajele sale sunt cu nisip fin iar insula în sine este aproape în întregime înconjurată de recife de corali. Apa sa cristalină este perfectă pentru scufundări, snorkeling, înot, canoe și asta e doar începutul.

Prin ce diferă Mauritius de alte insule este că are atât de multe de oferit pe lângă plajă. Fie că este vorba despre skydiving, drumeții prin munți și parcuri naționale sau explorând, la pas, cultura sa, Mauritius este cu adevărat o destinație unde fiecare va petrece timpul în felul în care se încarcă cel mai mult.

Moștenirea colonială olandeză, franceză și britanică a insulei se reflectă în conace coloniale și grădini botanice, în timp ce localnicii ospitalieri de origine africană, indiană și chineză îi dau insulei o atmosferă autentică, cu piețe colorate, temple și bucătărie diversă.

"A unique place to share moments"
 

Situată în Valea Chamarel, vila va oferi o experiență de neuitat într-un spațiu ecologic privat. Proiectată pentru liniște și relaxare, vila este un refugiu organic, contemporan, situat în Parcul "Seven Coloured Earth", combinând simplitatea naturală cu luxul modern. Vom trăi o experiență profunda din interacțiunea dintre viața fără rețele de internet, eleganță și confortul într-unul dintre cele mai uluitoare peisaje din Mauritius.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
wego logo orizontal.png
bottom of page