top of page
Top
Image by Victoriano Izquierdo

maroc

perioada

03-13.10.2023

preț

1600€

disponibilitate

grup complet

contact

+373 605 63636

Image by Raúl Cacho Oses
Image by Tomáš Malík

Marocul, începând cu 2014, de când l-am descoperit pentru prima dată, continuă să fie una dintre destinațiile preferate #wego!
Suntem separați doar de 5 ore de zbor cu avionul însă diferența la nivel de mentalitate, cultură, arhitectură, bucătărie e una imensă! Practic, nu avem nimic în comun cu ei. Călătoria în Maroc e ca și călătoria într-o lume nouă, total diferită de tot ce ați văzut și cunoscut până acum! 
Începând cu acest an am decis să facem expediția diferită față de cele precedente, adăugându-i autenticitate la cazări și experiențe. Ryad-urile care le-am ales sunt dintre cele mai fotogenice, restaurantele dintre cele mai apreciate. 

Iar la întoarcere din excursia din Sahara, care în total va dura trei zile, am pregătit un bonus pentru voi - o zi de relaxare la bazin în mijlocul naturii cu priveliști și atmosferă incredibilă!

 • Informație generală despre călătorie
  Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul include:
  Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader
 • Prețul nu include:
  - Mâncarea - Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
bottom of page