top of page
Top
Image by Ashim D’Silva

namibia

perioada

14 zile, noiembrie 2023

preț

3950€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Renè Müller
Image by Sergi Ferrete

Alătură-te primului grup din Moldova care va merge să viziteze Namibia! Am pregătit un program fascinant, lucrat până în cele mai mici detalii și cu cunoștințe despre locuri secrete unde putem vedea, spre exemplu, elefanții de deșert în sălbăticie. Namibia este o țară fantastică, pe alocuri ruptă peisagistic de Planeta noastră, cu o natură și faună unică. Totodată, fiind până acum 100 de ani în urmă colonie germană, țara mai păstrează mentalitatea de atunci. Are orașe dezvoltate, drumuri și este una dintre cele mai sigure destinații din întreaga Africă.
Timp de 14 zile vom parcurge mii de kilometri cu jeep-urile prin această țară, vizitând parcuri safari, locuri în care Oceanul învecinează cu deșertul, cele mai vechi și înalte dune din lume, veți face selfie cu girafe, veți vedea cer înstelat de care puțin probabil că ați mai văzut în viața aceasta. 
Într-un final, tragem concluzia că Namibia, după finalizarea călătoriei, va merge direct în topul celor mai frumoase și neobișnuite destinații care le-am vizitat vreodată.

click pe imagine pentru detalii
click pe imagine pentru detalii
bottom of page