top of page
Top
Image by Ashim D’Silva

namibia

perioada

14 zile, noiembrie 2023

preț

3950€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Renè Müller
Image by Sergi Ferrete

Alătură-te primului grup din Moldova care va merge să viziteze Namibia! Am pregătit un program fascinant, lucrat până în cele mai mici detalii și cu cunoștințe despre locuri secrete unde putem vedea, spre exemplu, elefanții de deșert în sălbăticie. Namibia este o țară fantastică, pe alocuri ruptă peisagistic de Planeta noastră, cu o natură și faună unică. Totodată, fiind până acum 100 de ani în urmă colonie germană, țara mai păstrează mentalitatea de atunci. Are orașe dezvoltate, drumuri și este una dintre cele mai sigure destinații din întreaga Africă.
Timp de 14 zile vom parcurge mii de kilometri cu jeep-urile prin această țară, vizitând parcuri safari, locuri în care Oceanul învecinează cu deșertul, cele mai vechi și înalte dune din lume, veți face selfie cu girafe, veți vedea cer înstelat de care puțin probabil că ați mai văzut în viața aceasta. 
Într-un final, tragem concluzia că Namibia, după finalizarea călătoriei, va merge direct în topul celor mai frumoase și neobișnuite destinații care le-am vizitat vreodată.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
click pe imagine pentru detalii
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page