top of page
Top
Image by Tobias Keller

NEW ZEALAND

Image by Werner Sevenster
Image by Thomas Necklen

Reieșind din palmaresul nostru de călătorii, care numără zeci de țări și mult peste 100 de grupuri, putem spune cu mâna pe inimă că nimic, nimic mai frumos ca Noua Zeelandă nu există. E țara unde culoarea verde a ierbii îți hipnotizează privirea iar blândețea unei oițe pur și simplu te fascinează! De lacuri, păduri, munți și cer înstelat nu mai vorbim, căci nu există cuvinte pentru a descrie frumusețea lor. În Noua Zeelandă este așa o glumă între turiști: "Dacă ai încurcat drumul nu-ți fă griji, oricum o să vezi ceva extraordinar!". Da ca să nu explicăm mult, putem rezuma totul la o singură frază citită pe o piatră în Noua Zeelandă: "Mai bine o dată să vezi decât de mii de ori să auzi". Această călătorie va fi a 5-a călătorie #wegonewzealand și bazându-ne pe experiența primelor 4 călătorii, putem afirma cu siguranță că am creat traseu unic pentru această călătorie în Noua Zeelandă.

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
wego logo orizontal.png
bottom of page