top of page
Top
Image by journaway Rundreisen

oman

Image by Silas Baisch
Image by Emad Mahmoud

Călătorii aleg Oman din mai multe motive. În primul rând, în contrast cu alte țări din Golful Persic, Omanul impresionează cu peisaje pitorești: munți, cascade, savane, tropice și fiorduri. În al doilea rând, Omanul păstrează miraculos autenticitatea arabă - fiind practic singura țară din Orientul Mijlociu care nu s-a "supus" complet civilizației moderne, menținând totuși un nivel înalt de trai. În al treilea rând, Oman oferă o varietate bogată de excursii, având o istorie care poate concura în durată și bogăție de evenimente cu multe "granzi" mondiali.

De asemenea, Oman este locul în care a fost înmormântat Iov, unde a domnit regina din Saba și de unde a pornit în călătoria sa legendară Sinbad. Sultanele, conducătorii țării, acordă o atenție deosebită ecologiei, iar în toate colțurile țării există parcuri naționale, iar zonele de coastă sunt sub protecție. În rezervațiile naturale din Oman trăiesc animale rare precum antilopa oryx, broaștele țestoase marine gigant, tahrul arabian aproape dispărut, lupi, lei, hienă dungiată și șoimul cenușiu. Cea mai răspândită activitate de relaxare în Oman este divingul, țara situându-se pe locul doi după Egipt.

  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page