top of page
Top
logo.png

PATAGONIA

Where The World Ends

Arrow+for+Page+1_1.gif
India

Patagonia este o lume complet diferită de cea în care trăim noi. Însă ajungem să o cunoaștem doar atunci când dorim să descoperim minunile acestei planete. Ajungând aici realizezi că lumea nu se limitează doar la un scaun de birou și la problemele rutinei. În așa călătorie ajungem să realizăm că viața reală posibil este doar acolo, în sânul naturii.
Călătoria în Patagonia reprezintă un amalgam interminabil de ghețari, fiorduri, lacuri, păduri și vârfuri ale Anzilor. Aici natura se arată fără constrângere, în frumusețea ei divină.
Atacama, un alt loc care-l vom vizita înaintea Patagoniei este deșertul Atacama, la nordul lui Chile. Știați că este cel mai uscat deșert de pe Pământ? În ultimii 400 de ani aici nu a plouat deloc, cu excepția anului 2017, când printr-o minune ploile au ajuns și aici și ca rezultat deșertul a buhnit în culori. Oamenii au urmărit un fenomen unical pentru deșertul Atacama, care pentru scurt timp a devenit arhiplin de flori.
Din program nu vor lipsi Ushuaia - cel mai sudic oraș din lume, muntele Fitz Roy, ghețarul Perito Moreno și desigur capitala dansului - Buenos Aires!

Screen Shot 2019-08-23 at 20.58.26.png

CHILE & ARGENTINA

11 FEB - 05 MAR 2020

DISCOVER THE ROUTE

Santiago - Atacama - Torres del Paine - Punta Arenas - Ushuaia -  El Calafate - Fitz Roy - Buenos Aires

INTRODUCING LOCATIONS

SANTIAGO

 

Capitala țării și cel mai mare megapolis al Americii Latine. Fiind înconjurat de munți și des zguduit de cutremure, puține dintre clădirile sale coloniale au rezistat până în zilele noastre, marea majoritate din ele fiind concentrare în Plaza de Armas. Însă comparativ cu multe orașe din lume, cele mai moderne zone ale sale sunt amplasate la periferii, nu în centru. Neapărat vom vizita regiunea Bellavista, arhiplină de cafenele, restaurante și cluburi. Un colorit deosebit străzilor de aici le-o oferă atmosfera care răzbate prin ușile localurilor.

santiago-chile-landmarks.jpg
Screen Shot 2019-08-23 at 21.34.12.png
d40928_e9c44874dad84279a4c5f55c9d6b0a6b_
1 LOC
23 ZILE
€ 3180
SCL-la-colline-cerro-santa-lucia-une-ico
paseo-bandera-urban-art-dasic-fernandez-
Atacama Lake.jpg

DESERTUL ATACAMA

Cel mai uscat uscat deșert de pe Pământ, prins între măreții munți Anzi și neliniștitul Pacific. Datorită condițiilor climaterice speciale, este unul din locurile preferate ale astronomilor pentru studierea Universului. Noi, în una din nopți la fel vom face o escapadă cu telescopul pentru a urmări alte Planete și chiar Galaxii! Iar ziua vom descoperi locurile cu priveliști Marsiene de pe Planeta noastră.

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Atacama night sky.jpg

TORRES DEL PAINE

TORRES DEL PAINE.jpg
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

Cireașa de pe tort a călătoriei noastre în Chile și Argentina - parcul național Torres del Paine. Îl vom cunoaște în cel mai autentic și frumos mod, printr-o drumeție de 4 zile. Vom dormi în corturi, vom găti mâncare, vom râde seara la apus dar vom sta și în liniște dimineața, la răsărit. Vom duce rucsacurile a dracului de grele, vom lupta cu slăbiciunile noastre interioare, dar una e sigur - toată această experiență va fi la nebunie de frumoasă! 

15636350038_813ed686e5_k-1.jpg
Torres-del-Paine-National-Park-e15459338
_kel0393-editjpg.jpg

punta arenas

Oraș aflat pe malul strâmtorii Magellan, cândva unul din cele mai importante porturi marine pe harta Americii Latine. În ziua de azi nu reprezintă atracție turistică, doar decât pentru a merge din el spre insula Magdalena, unde locuiește cea mai importantă colonie de pinguini Magellan, ceea ce noi vom și face!

ushuaiA

Este cel mai sudic oraș al Planetei noastre. În zilele noastre este cunoscut ca fiind locul de pornire a expedițiilor spre Antarctida. Noi însă vom ajunge aici pentru a cunoaște Țara Focului - Terra del Fuego, pentru care avem rezervată o zi de treking și neapărat vom naviga canalul Beagle în căutarea balenelor!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
isla magdalena.jpg
terra del fuego.jpg

perito moreno

Perla parcului național Los Glaciares, aflat la hotarul dintre Argentina și Chile. Glaciarul se află la 78km de orașul El Calafate, în care vom zbura noi din Ushuaia. În zilele cu soare, turiștii pot urmări un șou al gheții la orele amiezii, atunci când soarele încălzește glaciarul și bucăți mari de gheață se desprind de el și se prăvălesc cu un sunet asurzător! 

fitz roy

Cartea de vizită a Patagoniei Argentiniene. Având o înălțime de 3400 metri, este socotit unul din cei mai dificili munți pentru urcare. Acesta însă nu este scopul nostru, ci scopul e să întâlnim răsăritul la poalele acestui munte, în fața lagunei pitorești Capri. Pozele din acest loc ajung pe copertele revistelor și în topurile cu locuri care trebuiesc vizitate pe parcursul vieții!

perito moreno.jpg
fitz roy.jpg

Buenos aires​


Capitala Argentinei este de obicei asociată cu numele Evita, cu tango sau fotbal. "Portul Măicii Domnului Sfânta Maria al vânturilor bune" - așa sună numele istoric al lui Buenos Aires. Fără exagerare, este unul dintre cele mai frumoase și controversate orașe ale Americii de Sud. Vechile cartiere spaniole se păstrează alături de modernele clădiri zgârie-nori, iar numeroase zone sărace și mahalale contrastează cu noile zone moderne. Partea colonială a orașului este asociată în același timp cu Londra, Paris și Madrid!

buenos aires.jpg
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
buenos aires1.jpg
buenos aires2.jpg
6a50fcf40062f205e85188076d99d35c.jpg

€3180
Pretul include

- Zborul Chișinău - Santiago de Chile, Buenos Aires - Chișinău;
- Cinci zboruri interne pe parcursul călătoriei;
- Cazare pentru toată perioada în hotele și lodge-uri;
- Rezervarea locului pentru cort pe parcursul trekului în parcul național Torres del Paine;
- Micul dejun pentru unele hotele;
- Excursia pe insula Magdalena unde în acea perioadă se înmulțesc zeci de mii de pinguini;
- Excursia de noapte pentru urmărirea stelelor și a constelațiilor cu telescopul în deșertul Atacama;
- Toate transferurile dintre orașe pe parcursul călătoriei;
- Intrările în parcurile naționale;
- Însoțirea grupului de către Team Leader.

- Restul meselor care nu sunt incluse în program;
- Excursiile opționale;
- Chiria echipamentului pentru trek;
- Chiria mașinilor pentru 2 zile în Argentina;
- Viza pentru cetățenii moldoveni în Argentina.

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: hiking, trekking, city walking, guided tours;
- Numărul de nopți în călătorie: 22
- Numărul maxim de persoane în grup: 10
- Tip transport intern: avion, autobus, ferryboat
- Tip cazare: hotele 2-4*
- Vaccinurile nu sunt obligatorii
- Viza pentru cetățenii români nu este obligatorie. Cetățenii moldoveni sunt nevoiți să obțină viza argentiniană la consulatul de la București.

Screen Shot 2019-08-23 at 22.40.31.png
wego logo orizontal.png
bottom of page