top of page
Top
Image by Paul Lequay

PERU

Peru mereu a ocupat unul dintre 5 locuri în topul WE GO, din diferite aspecte - gastronomic, cultural, cel al frumuseții naturii. Dar este un anumit aspect, unul greu de explicat, în care Peru e pe primul loc. E un aspect firav, unul la nivel de senzații, trăiri. Ca un magnet puternic atașat de inimă tot se trage înapoi spre acele locuri. Posibil e din motiv că altitudinile acelor tărâmuri des te pun la încercare, te fac să părăsești zona ta de confort, pe alocuri să lupți cu tine, pentru că altfel nu ai cum. În mare parte călătoria va decurge la altitudini de peste 3000m și vom ajunge aproape sub 5000m, ceea ce pentru mulți va fi pentru prima dată în viață. 
Machu Picchu, Ollantaytambo, Saksaywaman, aceste locuri, dincolo de răspunsurile care oamenii de știință le au despre aceste locuri, păstrează mult mai mult mister. Ceea ce nu se cunoaște despre aceste locuri îi o carte cu mult mai groasă decât cartea cu informația cunoscută. Și deși omenirea consideră că a găsit răspuns la întrebările principale - adevărul e că nu, nici pe aproape. 
Te invităm într-o călătorie în care vei vedea de toate - Ocean, deșert, cel mai mare lanț muntos de pe Planetă, junglă, vulcani, ghețari, lacuri de o frumusețe extraterestră! Peru este una dintre cărțile de vizită a proiectului WE GO, și doar ajungând acolo, vei înțelege de ce!

Image by Gabriel Rojas
 • Informație generală și itinerariul călătoriei în Islanda
  Dățile călătoriei: 10-19 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ
 • Prețul - ce include, ce nu include și termeni de plată
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Excursia cu barca spre balene Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina Termeni de plată: Pentru a rezerva loc este nevoie să achitați 40% din costul călătoriei.
 • Vreau să merg. Care este următorul pas?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, locul tău în grup este rezervat. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
74526003_1418963821606357_80338838335248
bottom of page