top of page
Top
Image by Paul Lequay
2000x2000w.png

peru

datele călătoriei

prețul călătoriei

disponibilitate

contact

11-28 aprilie 2023

3100€

2 locuri

+373 605 63636

Cerros-de-Mavecure-Colombia-_gabrielp07_
Image by Ben Ostrower

Te îndemn să dai Play și lasă sunetele călătoriei să răsune pe fundal până tu faci cunoștință cu informația

Peru mereu a ocupat unul dintre 5 locuri în topul WE GO, din diferite aspecte - gastronomic, cultural, cel al frumuseții naturii. Dar este un anumit aspect, unul greu de explicat, în care Peru e pe primul loc. E un aspect firav, unul la nivel de senzații, trăiri. Ca un magnet puternic atașat de inimă tot se trage înapoi spre acele locuri. Posibil e din motiv că altitudinile acelor tărâmuri des te pun la încercare, te fac să părăsești zona ta de confort, pe alocuri să lupți cu tine, pentru că altfel nu ai cum. În mare parte călătoria va decurge la altitudini de peste 3000m și vom ajunge aproape sub 5000m, ceea ce pentru mulți va fi pentru prima dată în viață. 
Machu Picchu, Ollantaytambo, Saksaywaman, aceste locuri, dincolo de răspunsurile care oamenii de știință le au despre aceste locuri, păstrează mult mai mult mister. Ceea ce nu se cunoaște despre aceste locuri îi o carte cu mult mai groasă decât cartea cu informația cunoscută. Și deși omenirea consideră că a găsit răspuns la întrebările principale - adevărul e că nu, nici pe aproape. 
Te invităm într-o călătorie în care vei vedea de toate - Ocean, deșert, cel mai mare lanț muntos de pe Planetă, junglă, vulcani, ghețari, lacuri de o frumusețe extraterestră! Peru este una dintre cărțile de vizită a proiectului WE GO, și doar ajungând acolo, vei înțelege de ce!

video din expeditia #wegoperu2017

homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png
power-plug.png

EXPEDIȚII

ACASĂ

POWER BREAKS

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

checklist.png

REGULAMENT

bottom of page