top of page
Top
Image by Guillermo Bresciano

filipine

perioada

decembrie 2023

preț

2300€

disponibilitate

locuri sunt

contact

+373 605 63636

Image by Sam Balye
Image by Cris Tagupa

Există o părere că Filipine, un stat pierdut printre mări și oceane pe șapte mii de insule (aceasta, apropo, este o cifră reală și nu un epitet poetic), poate "cuprinde" calm cele mai populare zone din Asia de Sud-Est. Nu lipsește exotica (ca în Cambodgia), bucătăria e gustoasă, regiuni la litoral dezvoltate (nu mai rău decât cele thailandeze) și zgârie-nori amețitori (salutări Hong Kong-ului). Nu uitați de climatul minunat, flora și fauna uimitoare, și desigur, divingul de lux. Călătoria noastră va cuprinde 3 destinații insulare, Boracay, Coron și Palawan. Boracay, închis în 2018 din cauza catastrofei ecologice produsă de turiști, a fost redeschis, doar că mult mai curat, mai liniștit, mai sustenabil. Au fost interzise multe activități care vor readuce Boracay-ului acel iz de "bounty". Palawan, situat mai la nord, va fi punctul de pornire pentru câteva excursii exotice, excursii pe parcursul căror vom vizita zeci de insule, plaje și locuri cu faună acvatică bogată. Cât despre Coron, frumusețea acestei insule nu poate fi transpusă în cuvinte, este suficient să dați căutare acestei denumiri pe Google ca să vă îndrăgostiți de acest loc!

  • Informație generală despre călătorie
    Dățile călătoriei: 10-20 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
  • Prețul, ce include și ce nu include?
    Prețul include: Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
  • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
    Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
click pe imagine pentru detalii
click pe imagine pentru detalii
wego logo orizontal.png
bottom of page