azores viewpoint.jpeg
logo.png

DESCOPERĂ PORTUGALIA CONTINENTALĂ ȘI HAWAII ESTULUI 

azores

datele călătoriei

prețul călătoriei

numărul de locuri

contact

21.05-01.06.2022

1750€

4 disponibile / 9

+373 605 63636

blue and white petaled flowers close-up
Image by Jonathan Ansel Moy de Vitry

Este greu de crezut că în secolul XXI, în secolul când călătoriile au devenit mai accesibile ca oricând în istorie, când orice loc al Planetei a devenit posibil de accesat, rămâne un miracol cum aceste insule în inima Oceanului Atlantic au reușit să rămână neobservate de masa turistică. Autenticitate, liniște și aventuri, asta pot oferi aceste insule călătorului care decide să le viziteze. Când vorbim despre autenticitate, avem în vedere modul de trai al oamenilor, aspectul sătucurilor păstrat de decenii, bucătărie unică și priveliști care nu pot fi confundate cu nici un alt loc pe planetă. Când vorbim despre liniște, ne referim la starea care ți-o oferă acest loc. Indiferent de activitatea care o faci, în spatele ei mereu se va afla liniștea. Când vorbim despre aventură, ne referim la drumețiile prin munți, junglă, trasee cu bicicleta și plimbare cu kayakul în crater de vulcan. Insulele Azore sunt incredibile și vrem să vă convingeți de asta!

Image by Alex Baker

azores

Hawaii Estului, așa călătorul modern a numit acest grupuleț de insule. Din propria noastră experiență, aceste insule mai merită să fie numite Noua Zeelandă sau Baliul vestului. Incredibil de proaspătă, verde și frumoasă natura aici. 

Vom petrece șase zile pe insula Sao Miguel, timp în care vom vizita cratere de vulcani, băi termale, vom face drumeții spre cascade, ne vom scălda în Ocean, vom mânca cele mai gustoase eclere din lume, vom vâna apusuri și momente demne de amintiri pentru întreaga viață!

Image by Liam McKay

lisabona

Insulele Azore nu vor fi unica locație vizitată. Portugalia continentală ne așteaptă și ea. Desigur, orașul capitală - Lisabona. Vom ajunge aici nu din motiv că e orașul principal al țării, dar pentru plimbări lungi pe străduțele sale ba în sus, ba în jos, căci Lisabona e situată pe 7 dealuri, respectiv străzile adesea se transformă în scări. Farmecul plimbării îl crează desenele din ceramică de pe fiecare casă, ferestrele cu ghivece cu flori colorate, balcoane mici și lenjeria agățată pe ele la uscat, sunetele romantismului urban fado și nebunesc de frumos al limbii portugheze.

Image by Matt Roskovec

porto

Fiecare care ajunge în Porto simte acea diferență inexplicabilă dintre acest oraș și restul țării. Fiind amplasat mai la nord, are o altă climă, e mai verde și are un farmec aparte. Din 1996 a devenit patrimoniu UNESCO.
Cândva a fost capitală țării, acum însă a rămas doar capitala portweinului (vinul care se produce doar în această regiune).

wego_white_cube.png
Arrow+for+Page+1_1.gif
homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

ACASĂ

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE WE GO

checklist.png

REGULAMENT