top of page
azores viewpoint.jpeg

azores

datele călătoriei

prețul călătoriei

disponibilitate

contact

7-18 mai 2023

2100€

locuri sunt

+373 605 63636

blue and white petaled flowers close-up
Image by Jonathan Ansel Moy de Vitry

Este greu de crezut că în secolul XXI, în secolul când călătoriile au devenit mai accesibile ca oricând în istorie, când orice loc al Planetei a devenit posibil de accesat, rămâne un miracol cum aceste insule în inima Oceanului Atlantic au reușit să rămână neobservate de masa turistică. Autenticitate, liniște și aventuri, asta pot oferi aceste insule călătorului care decide să le viziteze. Când vorbim despre autenticitate, avem în vedere modul de trai al oamenilor, aspectul sătucurilor păstrat de decenii, bucătărie unică și priveliști care nu pot fi confundate cu nici un alt loc pe planetă. Când vorbim despre liniște, ne referim la starea care ți-o oferă acest loc. Indiferent de activitatea care o faci, în spatele ei mereu se va afla liniștea. Când vorbim despre aventură, ne referim la drumețiile prin munți, junglă, trasee cu bicicleta și plimbare cu kayakul în crater de vulcan. Insulele Azore sunt incredibile și vrem să vă convingeți de asta!

 • Informație generală despre călătorie
  Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 9 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €300 Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul include:
  Zborul tur-retur din Iași Transportul Chișinău-Iași-Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală COVID-19 Însoțirea grupului de către Team Leader
 • Prețul nu include:
  - Mâncarea - Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.

fotografii din expediția precedentă

bottom of page