top of page
Image by Daniele Nabissi

AZORES
MADEIRA
& PORTO

blue and white petaled flowers close-up
Image by Tim Roosjen

Este greu de crezut că în secolul XXI, în secolul când călătoriile au devenit mai accesibile ca oricând în istorie, când orice loc al Planetei a devenit posibil de accesat, rămâne un miracol cum aceste insule în inima Oceanului Atlantic au reușit să rămână neobservate de masa turistică. Autenticitate, liniște și aventuri, asta pot oferi aceste insule călătorului care decide să le viziteze. Când vorbim despre autenticitate, avem în vedere modul de trai al oamenilor, aspectul sătucurilor păstrat de decenii, bucătărie unică și priveliști care nu pot fi confundate cu nici un alt loc pe planetă. Când vorbim despre liniște, ne referim la starea care ți-o oferă acest loc. Indiferent de activitatea care o faci, în spatele ei mereu se va afla liniștea. Când vorbim despre aventură, ne referim la drumețiile prin munți, junglă sau plimbare cu kayakul în crater de vulcan. Insulele Azore și Madeira sunt incredibile și vrem să vă convingeți de asta!

 • Informație generală despre călătorie
  Dățile călătoriei: 3-12 octombrie Pașaport de călătorie: românesc sau moldovenesc Tipul călătoriei: roadtrip, hiking, admirarea naturii Tip transport: mașini în chirie de clasă SUV Numărul de persoane în grup: team leader + maxim 11 participanți Tipul cazării: hotel 3-4 stele sau vile particulare, cazarea în camere duble Cheltuielile pe parcursul călătoriei: aproximativ €120 pentru benzină și parcări pentru toată perioada + cheltuieli pentru mâncare Echipament necesar: haine confortabile pentru plimbare și pentru drumeție. Echipamentul e necesar să fie rezistent la temperaturi de 0-10 grade celsius și la ploi.
 • Prețul, ce include și ce nu include?
  Prețul include: Zborul tur-retur din Chișinău Bagaj de mână 8kg Cazarea în hoteluri și vile pe tot parcursul călătoriei Mașinile în chirie de clasă SUV Intrarea în Forest Lagoon Asigurarea medicală de călătorie Însoțirea grupului de către Team Leader Prețul nu include: Mâncarea Motorina
 • Vreau să merg. Ce trebuie să fac mai departe?
  Îndeplinește formularul de pe site și cererea ta de participare în expediție va ajunge la noi. Vom reveni cu un apel sau un email cât de curând posibil. Nu-ți face griji dacă nu revenim instant, uneori se întâmplă să fim în călătorie la câteva fuse orare diferență sau chiar în vreo drumeție fără conexiune. Din moment ce ai trimis cererea, poți fi sigur că locul tău în grup este rezervat. La fel, ne poți contacta la numărul de telefon (la fel Viber/WhatsApp/Telegram) - 060 56 36 36 sau la poșta electronică igowithwego@gmail.com. Mai detaliat despre etapele de rezervare și achitare a călătoriei poți face cunoștință aici.
 • Poți realiza 5 vise în această călătorie
  Să vezi balenele în habitatul lor Plaje cu nisip vulcanic Să vezi unele dintre cele mai impresionante cascade create de natură Să vezi ghețari și iceberg-uri ȘANSA SĂ VEZI AURORA BOREALĂ

fotografii din expediția precedentă

wego logo orizontal.png
bottom of page