top of page
Image by Engjell Gjepali
2000x2000w.png
Top

Aveți nevoie de o nouă aventură? Cunoaștem că nu mereu aveți posibilitatea să fugiți într-un concediu de 2-3 săptămâni pentru a fi parte dintr-o expediție WE GO. De ce nu luați în considerare un power break? 

Există atât de multe orașe pline de viață pe care le puteți descoperi și care vă vor cuceri. Cufundați-vă în agitația unei culturi complet noi și uitați de tot pentru câteva zile. Petreceți-vă weekendul vizitând punctele culturale și circuite turistice sau ieșiți din tiparele obișnuite pentru a descoperi ceva cu care să vă lăudați.

Power break-urile sunt perfecte pentru o excursie de ultim moment cu prietenii tăi sau de ce nu, înscrie-te în grup de unul singur și călătorește cu oameni care ulterior îți vor deveni prieteni. Fie că mergeți la izvoarele termale din Budapesta pentru una dintre cele mai relaxante pauze spa pe care vi le-ați putea dori sau zburați cu balonul deasupra Cappadociei.

Cele mai bune power break-uri nu sunt doar aproape de casă. Acordă-ți câteva zile în plus pentru a explora orașe nu doar din Europa. Alegeți o destinație dintre cele de mai jos și dați o gură de aer proaspăt sufletului.

Power break-urile sunt la fel călătorii de grup cu team-leader. Mergeți într-un grup mic, de 6-8 persoane, cu program bine definit. Alegem hoteluri frumoase și cu recenzii bune. La fel și restaurantele, de la cele mai autentice până la cele mai fotogenice. 


După dorință, fiecare dintre călătoriile de mai jos și nu doar pot fi organizate pentru grupuri private de la 2 persoane, fără însoțitor. Pentru aceasta, accesați www.yougo.md

Image by Paolo Bendandi

grup complet

460€

Italia
Image by Max Letek

detalii curând

560€

tbilisi

Georgia
Image by Tony Lee

5-9 mai

680€

Turcia
Image by Sewoon Lee

detalii curând

550€

praga & cirque du soleil

Cehia
Image by Nasser Ansari

detalii curând

530€

yerevan

Armenia
Image by Jon Flobrant

detalii curând

500€

stockholm & steve angello

Suedia
homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png
power-plug.png

EXPEDIȚII

ACASĂ

POWER BREAKS

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

checklist.png

REGULAMENT

bottom of page