top of page
Top

Aveți nevoie de o nouă aventură? Cunoaștem că nu mereu aveți posibilitatea să fugiți într-un concediu de 2-3 săptămâni pentru a trăi o experiență alături WE GO. Exact pentru așa ocazii am creat conceptul de călătorii Power Break. 

Power break-urile sunt perfecte pentru o călătorie de ultim moment cu prietenii tăi sau de ce nu, înscrie-te în grup de unul singur și călătorește cu oameni care ulterior îți vor deveni prieteni.  Cele mai bune power break-uri nu sunt doar aproape de casă. Acordă-ți câteva zile în plus pentru a explora orașe nu doar din Europa. Alegeți o destinație dintre cele de mai jos și oferiți o inspirație adâncă sufletului.
Power break-urile sunt la fel călătorii de grup cu team-leader. Mergeți într-un grup mic, de 5-7 persoane, cu program bine definit. Alegem hoteluri frumoase și cu recenzii bune. La fel și restaurantele, de la cele mai autentice până la cele mai fotogenice. 


După dorință, fiecare dintre călătoriile de mai jos și nu doar pot fi organizate pentru grupuri private de la 2 persoane, fără însoțitor. Pentru aceasta, accesați www.yougo.md

Image by AlKhatab Al-Saqri
detalii curând
bottom of page