logo.png

OPINIA CĂLĂTORILOR WE GO

 

dacă ai călătorit cu WE GO, am fi recunoscători dacă ai completa acest formular în care să ne spui despre experiența ta și să ne oferi recomandări cum am putea deveni și mai buni!

Mihai Vidrascu.jpgRecent m-am întors dintr-o călătorie organizata de Alexandru Podolski. A fost o vacanță de neuitat, cu o echipă extraordinară și foarte veselă. Alexandru Podoliski îți mulțumesc pentru ceea ce faci și cum o faci. Ține tot așa în continuare! Îți doresc cât mai multe călătorii cu călători pozitivi și veseli!

Mihai Vîdrașcu

filipine, chile, argentina, brazilia, maroc, mallorca

Viorica.jpeg
Călătoriile WE GO mereu au fost o experiență extraordinară și ieșită din tiparele unei vacante standard. E foarte fain să cunoști oameni noi și să împărtășești cu ei emoții și experiențe de parcă v-ați cunoaște de-o viață. Alexandru este mereu foarte atent la foarte multe detalii și când e cauzul se adaptează la cerințele grupului astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Nu este despre a bifa top destinații și locuri turistice, ci despre experiențe cât mai autentice, în ritmul oamenilor și naturii locului. Prețul nu este unul accesibil pentru oricine dar cred că cei care văd doar prețul dintr-o astfel de experiență probabil nu sunt pregătiți pentru ea 🙂

Viorica Moșoi

35975243_10211262176212142_2487420233485123584_n.jpg
Fiind dintotdeauna ferm convinsă că nu iubesc călătoriile în grup, majoritatea plecărilor cu prietenii oprindu-se la capitolul discuții, planificare și rezervări, aici, la recomandarea prietenei mele și asigurată de faptul că nu voi avea deloc griji organizatorice, am hotărît să ies din zona de confort și să încerc. Am plecat fără așteptări și cu inima deschisă. Am găsit acolo prieteni noi, un sentiment frumos de “acasă” și mult zen. Acum știu exact cum vor arăta toate călătoriile viitoare pe care le voi avea. Abia aștept următoare aventură!

Dana Basoc

mallorca, maroc

Irina Stascu.jpg

Există două aspecte ale călătoriilor cu WE GO:

1. Cel organizatoric (traseu, cazare, mașină, zboruri etc.) care a fost atât de bine pus la punct, încât pentru prima dată în viață m-am simțit 100% relaxată într-o vacanță - iar eu sunt un control freak total! 

2. Cel de suflet - mi-am dat seama că călătoria cu băieții a fost una life changing, iar asta n-o poți înțelege până nu o faci singur. Locurile extraordinare, mâncarea, cultura, oamenii cu care călătorești, discuțiile despre cosmos, glumele și râsul isteric până la lacrimi, cântatul din adâncul plămânilor ale cântecelor Coldplay în mașină (în timp ce în fața ta se arată o priveliște de milioane) - aceasta reprezintă doar o zecime din emoțiile pe care le-am simțit.

Prieteni, numaidecât mergeți în așa călătorii, și numaidecât cu Alecsander Podolski.

Irina Stașcu

georgia

DSC01670.jpg
Alexandru este persoana care m-a învățat să călătoresc și mi-a schimbat pentru totdeauna viziunea despre călătorii!

Anton Rudenciuc

Lilia Balaescul.jpg
Sunt multe de povestit dar nimic nu se compara cu propria experiență! Am decis să scriu revenită din recenta călătorie organizată de WE GO, pentru a mulţumi pentru amintirile frumoase! Am văzut locuri minunate care trebuie să le vizitezi măcar o data în viaţă! Ne-am bucurat de fiecare moment al călătoriei, fără grija aspectelor organizatorice. Pentru aceasta aduc mari mulţumiri lui Alecsander Podolski – mulţumim Alex pentru reuşita călătoriei organizate, pentru competenţa în domeniu, pentru calitatea serviciilor şi griji ca fiecare din noi să se simtă confortabil. Mulţumiri deosebite grupului de la care nu ne-am luat la revedere pentru că doresc să ne revedem şi în alte călătorii şi pentru amintirile frumoase care şi acum păstrează zîmbetul pe buze. Un grup care a reuşit să creeeze o relaţie foarte destinsă şi caldă. A fost o călătorie superbă fără nici o rezervă. În concluzie recomand cu căldură şi încredere călătoriile organizate de WE GO! 

Lilia Balaescul

filipine, mallorca, maroc, cuba, mexic

serj.jpegDestinații fantastice, organizare de calitate și cel mai important - Oameni deosebiți și minunați în grupuri!

Serj Ciumac

portugalia, thailanda, maroc, chile, argentina, peru, bolivia, mexic, cuba, belize, guatemala

Margareta Cazac.jpg
Un pic din experiența frumoasa alături de WE GO! Am avut parte de cea mai deosebita vacanță, locurile pitorești și plajele sălbatice formate de frumoasa natură poate lasa fără cuvinte chiar și pe cel mai înrăit și experimentat voiajor! La fel ca fiecare dintre voi din start stateam la dubii referitor la echipa care se va forma: unde, cum vom fi cazați și ce vom face în aceasta perioada!? Pot spune cu certitudine că nu vă veți plictisi nici într-o zi, pentru că Alexandru a luat în calcul și cele mai mici detalii pentru a avea o călătorie de vis! Într-un final mă bucur de aceasta experiență pe care am trăit-o alături de protagonistul Alecsander Podolski si minunata echipa formată, cu care vom tine legătura și poate chiar vom lega prietenii!

Margareta Cazac

Doina Crigan.jpg

 

 

 

 

 

 

Ceea ce oferă WE GO nu este doar o călătorie, ci o experiență!

Sunt locuri noi în care de obicei singur nici nu te-ai încumeta să ajungi, cu oameni excepționali și clipe de neuitat... Vă doresc tuturor să simțiți cît mai des euforia unor noi descoperiri!

Doina Crigan

belize, guatemala, mexic, cuba, maroc

* ne pare rău, însă pagina recenziilor este disponibilă doar pe varianta web a site-ului.
homepage.png
451494_globe_world_country_earth_global_icon (1).png

EXPEDIȚII

ACASĂ

451470_camera_image_media_multimedia_photo_icon.png

AMINTIRI

dna.png

DESPRE WE GO

checklist.png

REGULAMENT