top of page
Top
logo.png

Find Your Way and Discover

SRI LANKA

Arrow+for+Page+1_1.gif

Sri Lanka este țara care a dat naștere proiectului nostru, țara care ne-a inspirat să schimbăm ceva în formula vieții și să tindem spre mai mult, și ne dorim să schimbe și direcția vieții tale! Este frumoasă, amabilă și prietenoasă cu oaspeții, are grijă de ei și le umple sufletele cu energie!
Ne pregătim de cea de a 5-a călătorie în Sri Lanka, călătorie în care punem la cale ceva special pentru tine! 

Fii gata pentru cea mai frumoasă și #transform180º experiență  din viața ta!

Misiunea noastră în această expediție este ca tu să poți accesa resursele din interiorul tău și să obții uneltele necesare pentru a-ți hrăni sufletul, mintea și trupul. Traseul tău începe cu mindset-ul potrivit, fii deschis spre noi oportunități pentru o viață trăită cu maximă intensitate, una independentă atât financiar cât și emoțional. 
Un brainstorming sau mai multe te vor ajuta să-ți creezi propia ta hartă, cu o busola perfectă, iar împreună vom dezvolta planul tău de acțiuni. Datorită sesiunilor zilnice de meditație vei putea mai bine ancora și aplica cele studiate. La cursul complet de autohipnoză vei însuși cum să te focusezi și să oferi prioritate celor mai importante lucruri, cum să te poți automotiva,  cum să-ți găsești/păstrezi echilibrul între minte, trup și suflet și multe alte “necunoscute“. 
Datorită exercițiilor aplicate din NLP, Business Coaching, Life Coaching, dar și tehnici mentale vei obține rezultatele dorite. În urma experienței vei obține, nu doar harta, ci și “parametrii de circulație“ pentru calea ta. 

Hai cu noi în Sri Lanka, o călătorie în care te vei reinventa, dar și vei descoperi magia insulei!

Sri Lanka.png

SRI LANKA

22.02 - 12.03.2020

Colombo

DESCOPERA ITINERARUL

CUNOASTE LOCATIILE

COLOMBO

 

Cel mai mare oraș din Sri Lanka, din greșeală socotit de mulți călători ca fiind și capitala țării. De fapt, din 1982 nu mai deține acest rol. În prezent, reprezintă o metropolă foarte mare, împărțită în mai multe zone foarte diferite. Orașul a simțit influența grecilor, romanilor, arabilor, perșilor, olandezilor, englezilor și portughezilor. Prin urmare, astăzi toate aceste culturi sunt reflectate în tradiții și monumente arhitecturale. Dar baza este, desigur, viața vibrantă, plină de culoare și plină de viață din Asia.

Image by Daniel Klein
Screen Shot 2019-08-23 at 21.34.12.png
d40928_e9c44874dad84279a4c5f55c9d6b0a6b_
8 LOCURI
17 ZILE
Sri Lanka_edited.png

KANDY

HIKKADUWA

Colombo Sunset.jpg
Colombo.jpg
Anuradhapura elephants.jpg

ANURADHAPURA

Părăsită de locuitorii săi la începutul celui de al II-lea mileniu, Anuradhapura a fost redescoperită abia peste aproape 800 de ani de un vânător englez. Astăzi este un punct important în traseul călătorilor din Sri Lanka datorită monumentelor sale care se află sub patrimoniul UNESCO. Datorită amplasării sale strategice, mult timp a deținut și statutul de capitală a țării!

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Anuadhapura
Anuradhapura.jpg

SIGIRIYA

Image by Jäger
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Sigiriya

În centrul insulei, în sânul junglei, se află o stâncă pitorească, pe vârful căreia este construit un oraș unic. Aceasta este Muntele Sigiriya sau „Lion's Rock” - una dintre principalele atracții ale Sri Lancii, protejată de Organizația Mondială UNESCO. Înconjurat de grădini și fântâni, cu trepte fantastice între picioarele, gâtul și fălcile unui leu, orașul Sigiriya este unul dintre acele locuri magnifice și de neuitat, care merită vizitate cel puțin o dată în viață! 
Tot aici vom face safari în rezervația naturală Minneriya, care este casă pentru sute de elefanți!

Lion's Rock.jpg

KANDY

Kandy este considerat capitala culturală a țării și este listat de UNESCO drept patrimoniu mondial. Ultima capitală a regilor antici din Sri Lanka, Kandy, chiar și în timpul ocupării britanice, a menținut tradiții antice. Locuitorii orașului sunt încă mândri de moștenirea lor și respectă foarte mult valorile budiste.

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png

NUWARA ELIYA

 

Este situată la altitudinea de 1884m deasupra nivelului mării și la poalele celui mai înalt vârf din Sri Lanka. Aerul pur și condițiile climaterice specifice au făcut ca ceaiul care crește aici să fie cel mai calitativ din întreaga lume! Vizitarea unei fabrici și degustarea ceaiului sunt un must-do pentru fiecare călător!

Kandy & Nuwara
Elephants Sigiriya.jpg
Sigiriya Rock.jpg
Kandy.jpg
Nuwara Eliya.jpg
Image by Chamika Jayasri

ADAM'S PEAK


5731. Anume atâtea trepte va trebui să urci noaptea pentru a întâlni răsăritul într-un loc sacru pentru localnici. Acele câteva mii de scări duc în primul rând nu spre templu, nu spre talpa împietrită care se presupune a fi a lui Adam și nici măcar spre răsărit, acele scări duc spre Tine, spre interiorul tău. Este un test de rezistență fizică și călire psihologică. Două ore în care lupți cu acel Tu care te convinge să faci drum întors și să revii în patul confortabil și călduț.

Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Adam's Peak

TANGALLE


Acum 8 ani ne-am îndrăgostit de acest litoral și am ales ca timpul care-l avem rezervat pentru soare și Ocean să-l petrecem aici! Regiunea este renumită pentru plajele sale uimitoare, care sunt considerate unele dintre cele mai bune din Sri Lanka. Este greu să găsești un loc ca acesta pe coasta de sud-vest a insulei. Imaginează-ți că te plimbi liniștit pe malul Oceanului, la apus, lași urmele tale pe nisip și la distanță de kilometri  nu întâlnești altele lăsate de cineva. Doar tu și natura, tu și momentul. 

Sri-Lankan-fruits.jpg
Screen Shot 2019-08-23 at 21.58.50.png
Adam's Peak.jpg
Image by Gayendra Usgoda
Tangalle
Image by Oliver Sjöström
Tangalle.jpg
6a50fcf40062f205e85188076d99d35c.jpg

€ 2222
Pretul include

- Zborul Chișinău - Colombo - Chișinău;
- Transportul intern privat pe parcursul călătoriei;
- Cazare pentru toată perioada în hotele;
- Micul dejun pentru unele hotele;
- Excursia la plantațiile și fabrica de ceai;
- Biletul de intrare la Lion's Rock, Sigiriya;
- Safari în rezervația cu elefanți;
- Intrările în parcurile și rezervațiile naturale;
- Absolut toate sesiunile de coaching, brainstorming, meditație;
- Însoțirea grupului de către Team Leader.

IMPORTANT!
*Prețul afișat este valabil până la data de 31.12.2019
**Din 1 ianuarie 2020 prețul va fi
2333
***Din 1 februarie 2020 prețul va fi 
2444

- Restul meselor care nu sunt incluse în program;
- Taxiuri locale și tips;
- Viza.

Cheltuieli

suplimentare

Informatie

utila

- Tipul călătoriei: hiking, city walking, brainstorming, coaching, meditation;
- Numărul de nopți în călătorie: 16
- Numărul maxim de persoane în grup: 8
- Tip transport intern: minivan, tren;
- Tip cazare: hotele 3-4*
- Vaccinurile nu sunt obligatorii
- Viza se obține la aterizare în țară contra sumei de 35$. La fel, viza poate fi obținută prealabil online.

Screen Shot 2019-08-23 at 22.40.31.png
Detalii preț
bottom of page